Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Konforlu seyahat artık parmaklarınızın ucunda - Makro Ekonomi Haberleri

        Shop&Miles, seyahat tutkunu üyelerinin yolculuklarının tasarı aşamasından bitişine kadar özenle düşünüldüğü çok özel bir sürpriz hazırladı!

        "İlk'lerin ayrıcalıklı kartı Shop&Miles, Türkye'nin ilk kredi kartı iPhone uygulamasıyla karşınızda. Dilerseniz seyahat destinasyonlarını 3 boyutlu görüntüleriyle bir sonraki olası durağınızda karar kılabilir, hatta pilot koltuğuna geçip iPhone'unuzu hareket ettirerek kendinizi farklı bir destinasyonda bulabilirsiniz.

        Eğer halihazırda farklı bir şehirdeyseniz, arkanıza yaslanıp tüm programınızı Shop&Miles&Travel'a bırakabilir, bir günlük planınıza iPhone'unuzdan ulaşabilirsiniz. Üstelik bu planı beğenmezseniz, tek hareketinizle yeni bir plana geçiş yapma şansınız da var.

        Shop&Miles&Travel uygulamasının birbirinden kullanışlı özellikleri bunlarla sınırlı kalmıyor. Dilediğiniz şehirle ilgili oldukça detaylı ve özel bir şehir rehberi alabilir, seyahatinize daha emin adımlarla devam edebilirsiniz. Seyahatinizin kusursuz geçmesi için size yardımcı olacak Garanti Cep Bank şubesine, yurtdışındaki Data Roaming ücreti olmadan tek tuşla, hemen bağlanabilirsiniz!

        Shop&Miles&Travel uygulamasını, Apple iPhone Application/iTunes store'lardan yükleyebilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ