Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para ÜNLÜ BANKACI AÇIKLIYOR… - Makro Ekonomi Haberleri

        Türk Bankacılık Sektörünün Duayeni ve Finans Sektörüne Birçok İlkleri Kazandıran, Ünlü Bankacı Altın Değerindeki 48 Öğütü İş Dünyasıyla Paylaşacak.

        iyi kullanın.

        2.Birlik ve beraberlik arayışını her işte ve her fırsatta sürdürün.
        3.Karşınızdakilerin "İnsan" olduğunu hiçbir zaman unutmayın!
        4.İnsanların birer "Makina" olmadıklarını bilin.
        5.Terfi, ödüllendirme başarıya yol açar.

        Yöneticilik Vizyonu Değişti. Çin’den Amerika’ya Dünya Yöneticiliği Türk Profesyonellerden Öğreniyor.
        Son on yıldır Türk yöneticiler, Çin’den Amerika’ya kadar çok geniş bir yelpazede iş dünyasına yön veriyor. Milyar dolarlık şirketleri yönetiyor ve büyük gelir elde ediyorlar. Ancak Türkiye’de deneyimlerini paylaşabilecekleri ve eğitim verebilecekleri yeterli bir alan bulamıyorlar. Bu eksikliği gidermek amacıyla 1.000’i aşkın yönetici, yönetici adayı ve işletme sahibi, işletmelerde daha çok sayıda başarılı yönetici yetişmesi için bir araya geliyor. Organizasyonu ise eğitim çalışmaları ve büyük zirveleriyle tanınan www.eduplus.com.tr EDUPLUS ve TAKTX organize ediyor. Böylece farklı sektörlerde çalışan yönetici, yönetici adayı ve işletme sahipleri başarılı olmanın sırlarını ve işletmelerini geleceğe taşımanın sırlarını otoritelerden öğrenecek.
        Dünya Yöneticileri Türk İş Dünyasını Eğitiyor. Büyük Bir Amaç İçin İstanbul da Buluşuyor.
        Sabancı, Has, Alarko, Dimes, Kütahya Seramik, Baymak Holding’in patronları, Michel Akavi, Galip Yorgancıoğlu, Erman Atasoy, Çağlar Çoroğlu, Emin Hitay, Coca Cola’nın zirvesinden Ahmet Bozer ve Cem Kozlu gibi çok sayıda önemli isim İstanbul’da buluşuyor.
        Bu büyük buluşmanın en önemli amacı; yönetici, yönetici adaylarının ve işletme sahiplerinin dünyadaki yeni yönetim tekniklerini, başarı modelleri en önemli otoritelerden interaktif bir biçimde öğrenmesi, işletmesini geleceğe taşımasıdır.
        Yönetici ve Yönetici Adayları; farklı, eğitici, interaktif ve fırsatlarla dolu bir deneyim yaşayacak
        Katılımcılar zirvenin sonunda yönetim ve yöneticilikle ilgili bilgi ve becerilerini geliştirme ve iş dünyasının başarılı yöneticileri arasında yer alma fırsatını yakalayacaktır.
        Zirve ile ilgili daha detaylı bilgi ve kayıt için:
        EDUPLUS Eğitim Danışmanlık
        Tel: 0216 658 67 68

        web: www.eduplus.com.tr

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ