Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor'dan kombine atağı! - Futbol Haberleri

        Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'dan Giray Kaçar, Almanya'nın Unterhaching takımından Ceyhun Gülselam, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından Hrvoje Cale, Belçika'nın Germinal Beerschot takımından Gustavo Colman, Manisaspor'dan Selçuk İnan ve Burak Yılmaz, Bursaspor'dan Egemen Korkmaz, Çanakkale Dardanelspor'dan İsmail Özeren ve Buğra Erdoğan'ı kadrosuna katan ve transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavililer, en az 15 bin kombine bilet satmayı amaçlıyorlar.

        Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni bir heyecanla sezona başlayacaklarını belirterek, ''En az 15 bin kombine bilet satmayı hedefliyoruz. Kapalı ve maraton tribünün tamamını kombine biletle satmayı planlıyoruz'' dedi.

        Kale arkası tribünlerini ise çok güzel yapıp ucuz bir fiyat ile satışa çıkaracaklarını kaydeden Yener, şöyle devam etti:

        ''Kale arkası tribünlerini sahaya 6 metre yaklaştıracağız ve buraların kapasitesini artıracağız. Maçların en güzel izlenebileceği yerlerden birisi artık bu tribünler olacak. Buraları da ucuz bir fiyatla kombine bilet yapıp satışa çıkaracağız. Trabzonspor'da büyüklük sadece saha sonuçlarıyla olmaz. Camianın takıma sahip çıkmasıyla olur. Taraftarının takıma sahip çıkmasının tek göstergesi, bana göre kombine biletler.''

        Gelecek hafta yapacakları ilk yönetim kurulu toplantısında fiyatları belirleyeceklerini ifade eden Yener, ''Fiyatlar geçen yıldaki rakamlardan farklı olmayacak. Önümüzdeki hafta satışlara başlayacağız. Bu sene hedeflediğimiz rakama ulaşacağımızı düşünüyoruz'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ