Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Spor Otomobiller Audi TT'Den twitter kullanıcılarına cesaret testi - Otomobil Haberleri

        Audi’nin Yeni TT modeli için başlattığı kampanyada, Twitter kullanıcıları birbirlerini cesaretlerini test etmeye çağırıyor.

        Doğruluk mu Cesaret mi?

        Sosyal medyada hızla yayılan kampanyada, www.TTilebirgun.com mikro sitesine giren kullanıcılar, Doğruluk ve Cesaret butonlarından arzu ettiklerini seçiyor ve yarışmanın bir sonraki aşamasına geçiyorlar.

        Twitter hesaplarıyla bağlantı ve izin aşamasını da geçen kullanıcılar Twitter’da takip ettikleri herhangi bir arkadaşını seçip, içeriğini bilmedikleri bir tweet gönderiyor.

        Kullanıcıların attıkları tweetler, hesaplarında #cesareTTinvarmı? hashtagi ve www.TTilebirgun.com sitesi linkiyle ve cesaret isteyen teklifle birlikte görünüyor.

        Kullanıcıların da bilmedikleri ve cesaret gerektiren aksiyonlardan oluşan bu tweetlerle, hem gönderenin hem de gönderilen kişinin cesaretleri sınanıyor.

        Yeni TT ile bir günTweet’in gönderilmesi sonrasında çıkan formu dolduran katılımcılar, çekilişe katılmaya hak kazanıyor.

        15 Aralık tarihine kadar devam edecek kampanya sonunda yapılacak çekiliş sonunda 3 talihli, Yeni Audi TT’ye 1 gün boyunca sahip olma ve deneyimleme şansına kavuşacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ