Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Bu da Maserati GranCabrio Fendi! - Otomobil Haberleri

        İtalyan lüks ve spor otomobil üreticisi Maserati ile İtalya’da doğan dünyaca ünlü moda markası Fendi, usta işçilik ve gelenek gibi paylaştıkları ortak değerleri yaptıkları işbirliği sonucu taçlandırdılar. Maserati’nin göz alıcı tasarımıyla dikkat çeken 4 koltuklu üstü açılan modeli GranCabrio, Silvia Venturini Fendi tarafından tasarlanan özel bir versiyona kavuştu.

        Şık kaputunun altında 440 HP güç üreten 4.7 litrelik V8 motorun yer aldığı Maserati GranCabrio Fendi, Eylül ayında düzenlenecek olan Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda sahneye çıkacak.

        İtalyan lüks ve spor otomobil üreticisi Maserati ile İtalya’da doğan dünyaca ünlü moda markası Fendi, usta işçilik ve gelenek gibi paylaştıkları ortak değerleri yaptıkları işbirliği sonucu taçlandırdılar. Maserati’nin göz alıcı tasarımıyla dikkat çeken 4 koltuklu üstü açılan modeli GranCabrio, Silvia Venturini Fendi tarafından tasarlanan özel bir versiyona kavuştu. Şık kaputunun altında 440 HP güç üreten 4.7 litrelik V8 motorun yer aldığı Maserati GranCabrio Fendi, Eylül ayında düzenlenecek olan Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda sahneye çıkacak.

        Maserati’nin Modena’daki tarihi genel merkezinde, bu proje için özel olarak üretilen malzemeler kullanılarak üstün el işçiğiyle yaratılan Maserati GranCabrio Fendi, İtalyan modacı Fendi’nin ikonik renk ve logolarını taşımasıyla dikkat çekiyor. “Grigio Fiamma Fendi” adlı üç katlı özel koyu gri renkte tek gövde rengine sahip olan Maserati GranCabrio Fendi, aracın karoserinde parlayan altın renkli cilayla ihtişamlı bir görünüş sergiliyor. İç mekanda ise “Pergamena Fendi” adlı ahşap kaplamalarda yer alan Fendi’ye özel sarı renk, koltuk başlıklarındaki Maserati armasının yanı sıra fren kaliperleri üzerinde de kendini gösteriyor. Bunlara ek olarak, Fendi’nin dünyaca ünlü çift 'F' motifli logosu deri koltuklarla birlikte 20 inç alaşım jantların ortasında göze çarpıyor.

        Silvia Venturini Fendi’nin özel olarak elle yapılmış logosu Maserati ile yapılan işbirliğini simgeliyor. Maserati’nin “Üçlü Çatal”dan oluşan logosu, Fendi’nin logosunun ve aracın 5 haneli seri numarasının (Beş, Fendi için sembolik bir rakamdır) kabartma şeklinde yazıldığı oval biçimli gümüş bir plaka, kokpit panelinde, yolcu koltuğunun önünde ve siyah “soft-top” katlanır tavanın her iki yanında yel almasıyla dikkat çekiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ