Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Ekonomi Sınıfı Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Teknik Direktör Fatih Terim, Skoda'nın yeni otomobili Rapid'in lansmanına katıldı. - Otomobil Haberleri

        Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Teknik Direktör Fatih Terim, Skoda'nın yeni otomobili Rapid'in lansmanına katıldı. Aysal, Skoda Yönetim Kurulu Başkanı Winfried Vahland'a üzerinde isminin yazılı olduğu sarı-kırmızılı forma hediye ettikten sonra Rapid'in şoför koltuğuna oturarak aracı inceledi.

        Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak da Skoda standında bulundu. Başkan Aysal ve yöneticilerin katıldığı tanıtımın ardından Skoda standına teknik direktör Fatih Terim ile yardımcıları Ümit Davala, Hasan Şaş, kaleci antrenörü Claudio Taffarel geldi. Terim ve yardımcıları da yönetim kurulu başkanı Vahland ile otomobil önünde fotoğraf çektirdi. İstanbul Autoshow 2012'de Türkiye lansmanı yapılan Skoda Rapid ilk etapta üçü benzinli, toplam 5 motor seçeneğiyle satışa sunuluyor.

        İstanbul Autoshow 2012 Haberturk.com'dan takip edilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ