Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Spor Otomobiller Polis modifiyeli araçların peşinde! - Otomobil Haberleri

        Yarış yapıldığı iddia edilen Kadıköy - Bostancı sahil yolunda uygulama yapan trafik ekipleri, çoğu modifiyeli 75 aracı bağladı, 113 sürücüye ceza kesti

        İstanbul Kadıköy - Bostancı sahil yolunda modifiyeli araçların cuma ve cumartesi geceleri yarış yaptıkları ihbarını alan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Durumdan rahatsız olan ve hayati tehlike yaşadıkalarını söyleyen vatandaşlardan gelen şikâyeti üzerine önceki gece Kızıltoprak - Suadiye arasında beş ayrı uygulama noktası kuruldu. Durumdan habersiz olan ve yarış için bölgeye geldiği öğrenilen çok sayıda modifiyeli araç sürücüsü, uygulamaya takıldı. Bazı araçlar bağlanırken, bazı sürücülere de ceza kesildi. Sahil yoluna toplanan birçok kişinin, çekirdek yiyerek uygulamayı izlemesi ilginç görüntüler oluşturdu. Uygulamada çoğu modifiyeli olan 75 araç bağlandı, 113 sürücüye ceza kesildi. Suadiye Otoparkı'na çekilen birçok modifiyeli araç sahibi duruma isyan etti. Aracına 350 lira ceza kesilen bir sürücü, "Ben zaten öğrenciyim yarış yapmak için gelmedim. Aracımdaki birkaç aksevuar için ceza kesildi. Oturup ağladım" dedi.

        'BİZE YARIŞ ALANI VERİLSİN'

        Yarış yapan araç sürücüleri kendilerine bir alan belirlenmesini isteyerek, "İstanbul Park var ancak girişi 100 lira. Çok pahalı olduğu için giremiyoruz. Bize daha uygun bir alan verseler kimse sıkıntı çekmez" şeklinde konuştu. Gece boyu uygulamalara devam eden polis ekipleri, bağladıkları araçları otoparka çekti. Suadiye Otoparkı'na çekiciler yardımıyla birçok modifiyeli araç getirildi. Yarış yapıldığı iddia edilen Kadıköy - Bostancı sahil yolunda geçmişte çok sayıda trafik kazası meydana geldi. Polis ekipleri yaptıkları uygulamanın rutin şekilde devam edeceğini belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ