Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Test Sürüşü Skoda'nın Yeti, Citigo ve Superb modelleri segmentinde en iyi otomobiller seçildi - Otomobil Haberleri

        Skoda’nın Superb, Yeti ve Citigo modelleri Almanya’nın önde gelen otomobil dergilerinden olan Auto Zeitung dergisinin anketinde kategorilerinin “En İyi Otomobilleri” olarak seçildi

        Auto Zeitung dergisi tarafından düzenlenen “Auto Trophy 2013” anketinde 103 bin 74 otomobil tutkunu oy kullandı ve Skoda’yı 3 modeli ile zirveye taşıdı. Skoda tarihinde dördüncü kez en başarılı üretici olarak ödüllendirildi.

        Skoda Auto Yönetim Kurulu Başkanı Winfried Vahland, ödül töreninde yaptığı konuşmada markanın kalbi Superb, Yeti ve Citigo modelleriyle mükemmel bir sonuç aldıklarını belirterek, “Müşterilerimize mükemmel fiyat/değer oranı, ortalamanın üzerinde yolcu ve bagaj hacmi ve benzersiz kalitenin yanı sıra ‘akıllı’ çözümler sunan otomobiller üretmeyi hedef alan ürün stratejimizde ne kadar haklı olduğumuzu göstermektedir” dedi.

        Vahland, Yeti ve Citigo modellerinin geçtiğimiz yılda “En İyi Otomobiller” olarak seçildiğini hatırlatarak, “Skoda kalitesini gösteren otomobillerimiz ile zaferlerimizi tekrarlamaktan gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

        Auto Zeitung tarafından kez düzenlenen Auto Thropy yarışmasında Skoda’nın Superb modeli “Lüks Segment”, Citigo modeli “Şehir Otomobili” ve Yeti de “Compakt SUV” otomobiller kategorisinde ilk sırayı almayı başardılar. Auto Zeitung okuyucuları değerlendirmelerini işlevsellik, teknoloji, geniş alan tasarım ve güvenlik kriterleri üzerinden yapıyorlar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ