Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Turizm Çeşme'de bayram tatilinde hedef 1 milyon turist - Turizm Haberleri
        1

        Doğal güzellikleriyle turistleri çeken Çeşme, bayram tatilinin ilk günlerinden itibaren Türkiye'nin dört bir yanından misafirlerini ağırlıyor.

        2

        Kış aylarındaki nüfusu 40 bin civarında olan Çeşme, hem yazlık sahipleri hem konaklama tesislerini tercih edenler hem de günübirlik tatil fırsatı yaratanlarla doldu.

        3

        ÇEŞTOB Başkan Vekili Demir, yaptığı açıklamada, Çeşme'nin Kurban Bayramı'nı güzel bir eylül havasıyla karşıladığını söyledi.

        10

        Kurban Bayramı tatilinin ortasında Çeşme'ye gelmek isteyenlerin "rezervasyon" yaptırmasını gerektiğini belirten Demir, konaklama tesislerinde yer bulamayanlara ÇEŞTOB olarak yardımda bulunmaya hazır olduklarını söyledi.

        11

        İlçede her bütçeye uygun konaklamanın mümkün olduğunu kaydeden Demir yaptığı açıklamada;

        12

        Çeşme pahalı bir destinasyon, diye açıklamalar yapılıyor.

        16

        Demir, Ege turizminin bu sezon büyük kayıplar yaşamamasının ana nedeninin de "yerli turizme hitap etmesi" olduğunu sözlerine ekledi.

        17

        Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç da Kurban Bayramı tatilinde 1 milyondan fazla kişiyi konuk etmeye hazır olduklarını dile getirdi.

        18

        Bayramdan sonra da turizm sezonunu kapatmayacaklarını ifade eden Dalgıç, çeşitli etkinliklerle yıl boyu turizm faaliyetlerini sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti.