Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Dave Goldberg'in ölüm sebebi - Teknoloji Haberleri

        SurveyMonkey CEO'su Dave Goldberg'in koşu bandından düşerek öldüğü ortaya çıktı. Cuma günü yaşama veda eden Goldberg'ün vefat ettiği duyurulmuş ancak ölüm sebebi açıklanmıştı.

        Yetkililerin verdiği bilgiye göre tatil için Meksika'da bulunan 47 yaşındaki iş adamı saat 4 gibi ailesi ve arkadaşlarıyla kaldığı villadan çıkarak bir otelin spor salonuna gitti. Burada koşu bandından düşen Goldberg kafasını yere çarptı ve beyin travması ve kan kaybından yaşamını yitirdi.

        OBAMA MESAJ PAYLAŞTI

        Goldberg'in ölümü başta teknoloji dünyası olmak üzere tüm ABD'yi yasa boğdu. ABD Başkanı Barack Obama Goldberg'in ölümüyle ilgili Beyaz Saray'ın Facebook sayfasından "Bizi bu kadar erken terkettiği için kalbimiz kırık. Goldberg liderliğin tanımını bünyesinde barındıran biriydi. Sürekli etrafındakilere güç vermenin yollarını arıyordu" mesajını paylaştı.

        Dave Goldberg Facebook COO'su Sheryl Sandberg ile evliydi. Facebook CEO'su Merk Zuckerberg de Goldberg gibi harika bir insanı tanımış olmaktan mutlu olduğunu belirtti ve "Dualarım Sheryl ve ailesiyle" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ