Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji İnternet Gmail'e "e-postayı geri al" özelliği geldi - Teknoloji Haberleri

        Oldukça önemli olan dosyalarınız ya da mail içeriklerinizi yanlışlıkla başka bir hesaba attığınız da ortaya çıkan pişmanlık duygusu herkeste olmuştur. Google tarafından yapılan üretilen bir eklenti sonucunda bu durum ortadan kaldırıldı.

        Dünya genelinde boy gösteren Google firmasının geliştirmiş olduğu Gmail’e eklemiş olduğu yeni özellik “e-Postayı Geri Al” özelliği genel süreç içerisinde kullanıma sunuldu. Ortaya çıkarılan bu yeni özellik, yanlışlıkla atılan e-postaları saniyeler içerisinde geri almanıza yardımcı oluyor.

        Bu tarz bir özelliği aktif etmek için ise Gmail’in Ayarlar bölümüne erişim sağlayarak "Göndermeyi Geri Al" kutucuğunu işaretlemeniz yeterli olacak. Bu tarz bir durum içerisinde hizmetin sizlere sunmuş olduğu 30 saniye süre zarfı içerisinde ne kadar geri almak istediğiniz de seçebiliyorsunuz.

        Geliştirilen özelliğe baktığımız da ise 2009 yılında Gmail Labs çatısı altında kullanma sunulmuştu. Test aşamasından çıkarak artık Gmail’in web versiyonun da resmi olarak hizmete sokuldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ