Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Call of Duty Balack Ops 3 mini buzdolabı dağıtacak - Teknoloji Haberleri

        Call od Duty Black Ops3 bekleyenler bir sürprizle karşılaşacak... Call of Duty Black Ops 3 mini buzdolabı dağıtacak!

        Oyun tutkunlarına küçük sürprizler hazırlamayı moda haline getiren oyun firmaları işi iyice abarttı. Call of Duty: Black Ops 3'ün özel versiyonuyla oyunculara mini buzdolabı hediye edilecek.

        Özel koleksiyon serileri için oyun alanlara ilginç hediyeler veren bilişim firmaları artık olayı kampanya boyutuna taşımaya başladı. Karakter figürleri, oyuncaklar ve koleksiyon görselleri dağıtmaya alışık olan firmalar artık işi abarttı. Dünyaca ünlü oyun Call of Duty: Black Ops 3'ün özel versiyonuyla birlikte kullanıcılara mini buzdolabı hediye edilecek.

        PİYASADA ŞAŞKINLIK YARATTI

        'Juggernog Edition' ismiyle özel bir seri üretecek olan yapım firması, Call of Duty: Black Ops 3 oyununu satın alanlara mini bir buzdolabı müjdesi verdi. Dünya üzerinde en çok satılan oyunlardan biri olan Call of Duty'nin böyle bir kampanyaya ihtiyaç duyması ise piyasada şaşkınlık yarattı. 'Black Ops 3' mini soğutucunun yanı sıra oyunculara 4 adet meşrubat altlığı, oyun müzikleri ve birçok ekstra paket de sunulacak.

        195 dolarlık fiyatıyla raflardaki yerini alacak olan oyunun beta versiyonu 19 Ağustos'ta Playstation 4 sahipleri için yayınlanacak. Diğer platformlarda ne zaman yer alacağı ise henüz netleşmedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ