Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Facebook üzerinden alışveriş yapılabilecek - Teknoloji Haberleri

        Dünya'nın en büyük sosyal paylaşım ağı olan Facebook, yakın bir zamanda ürün alım - satım işlemlerine doğrudan izin verecek.

        Her geçen gün yenilenen ve bünyesine yeni özellikleri dahil eden Facebook, bu sefer ticari alanda büyümeyi planlıyor. Zira gelen yeni bilgiler, şirketin site üzerinden alışveriş yapmamıza imkan tanıyacağı yönünde. Şu anda bağlantı olarak gösterilen ürünleri satış sayfasına yönlendirerek satın almaya izin veren Facebook, gelecek olan yeni özellik ile birlikte başka hiçbir siteye uğramadan direkt olarak hesabımız ile alışveriş yapmamızı sağlayacak.

        Büyük bir firmanın Facebook sayfasına ulaşmak ve burada yer alan ürün yelpazesinden beğendimizi seçmek yeterli. Kayıtlı olan hesap bilgileri ile hızlı bir şekilde ürünü satın alabileceğiz. Bahsettiğimiz bu özelliği hem daha hızlı hem de daha kolay alışveriş olanağı sağlamak için hayata geçirecek olan Facebook, böylelikle küçük çaplı ticari kuruluşlara da fayda sağlayabilir. Ancak bu noktada akıllarda şöyle bir soru işareti beliriyor; bu sistemi kullanmak için büyük ve resmi bir firma mı olmak gerekecek? Açıkçası bu soru henüz yanıt bulmadı. Yani onaylı hesap benzeri bir sistemi bu noktada görebilmemiz de mümkün.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ