Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Apple Watch, Türkiye’de satışa çıktı! - Teknoloji Haberleri

        Apple, akıllı saati Watch’u Türkiye’de bu sabah saat 07:01 itibariyle satışa sundu. Akıllı saat Watch, Apple’ın online mağazasından ve İstanbul’daki iki Apple mağazasından temin edilebiliyor.

        Bildiğiniz gibi Apple Watch ilk kez 9 ülkede birden piyasaya çıkmış, yaz aylarında listeye yeni ülkeler de eklenmişti. Türkiye’deyse 31 Temmuz 2015 tarihinde saat 07:01’de satışa sunulacağı daha önceden duyurulmuş ve Watch’un Türkiye fiyatları da açıklanmıştı.

        Hatırlatmak gerekirse, Türkiye’de en ucuz Apple Watch Sport modeline 1249 TL, en pahalı olan Apple Watch Edition 18 Ayar Sarı Altın Kasa modeline ise 56 bin TL ödeyerek sahip olmak mümkün.

        Dünya lansmanı ertesinde sizler için bir video incelemesini yaptığımız Apple Watch, resmi olarak ülkemize yeni satışa sunulacak olsa da, daha önce Markafoni ve Morhipo kendi imkanlarıyla tedarik ettiği Apple Watch satışlarını başlatmıştı.

        Apple’ın açıklanan son çeyrek raporunda, 2,5 ile 3 milyon adet arasında Apple Watch sattığı tahmin ediliyor. Bakalım Apple Watch’a ülkemizdeki ilgi ve yeni pazarların Apple’ın satış rakamlarına olumlu etkisi nasıl olacak?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ