Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil HTC'nin yeni amiral gemisi HTC 10 tanıtıldı - Teknoloji Haberleri

        Ürün geliştirme sürecinin ayrılmaz bir parçası olan müşteri geri bildirimlerini önceliklendiren ve detaya gösterilen özeni temsil eden HTC 10, müşterilerin akıllı telefondan beklentilerini cevaplamayı hedefliyor.

        HTC 10, birinci sınıf kameraları, yüksek standartlardaki ses kalitesini, tek parça metal tasarımı ve performansı bir araya getirdi. HTC 10’u en doğru şekilde tasarlanmasına büyük önem verildi. Günlük hayatta her türlü çarpma, darbe ve çizilme ile başa çıkabilmek üzere tasarlanan HTC 10, 168 saatin üzerinde bir süre boyunca -20 derecelik dondurucu soğuktan 60 derecelik kavurucu sıcaklığa kadar aşırı sıcaklık testlerinin yanı sıra, 10.000’i aşkın düşme, bükülme, çizilme, aşınma ve paslanma testlerinden de tam not aldı.

        Yeni bir telefon tasarlarken sadece kullanılan materyaller değil en küçük detaylar üzerinde de çalışan HTC tasarım ekibi, HTC 10’da açma kapama düğmesini de yeniden ince bir işçilikle şekillendirirken, hoparlörlerin daha şık görünürken aynı zamanda muhteşem bir ses kalitesine ulaştığı, parmak izi sensörününse hemen her açıdan ise parmak izini tanıyarak oldukça kolay bir kullanım sunduğu çok özel bir telefon yarattı.

        HEM ÖN HEM ARKA KAMERADA OPTİK SABİTLEYİCİ

        Dünya’da ilk kez hem ön hem arka kamerada sunulan optik imaj sabitleyici (OIS), geniş f/1.8 diyafram açıklığına sahip lensleri, yeni ve daha büyük sensörlerleriyle HTC 10 muhteşem bir kamera deneyimini mümkün kılıyor.

        Üstelik 12 milyon yeni nesil UltraPiksel (piksel başına 1,55um), arka kamerada yer alan çok hızlı lazer otomatik odaklama (Laser Auto-Focus), geniş açılı objektif ve ekran flaşıyla desteklenen UltraSelfieTM ön kamerasıyla HTC 10, hem ön hem arka kamerasıyla loş ışıkta dahi son derece net ve yüksek çözünürlüklü fotoğraflar sunuyor.

        HTC 10’un 0,6 saniyede hazır hale gelen kamerası ve 2. jenerasyon lazer odaklanma sistemi çok daha hızlı odaklanma sağlarken kesintisiz ve seri fotoğraf/video çekimi yapılmasına imkan tanıyor. Aynı zamanda, tek bir dokunuşla açılabilen Pro çekim modu ile RAW formatında fotoğraflar çekerek profesyonel fotoğrafçıların kullandığı gerekli tüm gelişmiş ayarlara ulaşılabiliyor.

        ÜÇ FRAKLI RENKTE SATILACAK

        HTC 10 karbon gri, gümüş ve altın rengi olmak üzere üç farklı renk kombinasyonuyla Türkiye’de Mayıs 2016 tarihinden itibaren tüm satış kanallarında tüketicilere sunulacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ