Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Bilişim smartcon2016 İstanbul Early Bird fırsatı için son hafta - Teknoloji Haberleri

        Büyük veri, nesnelerin interneti, disruptive (yıkıcı) teknolojiler ve bunların iş uygulamaları üzerine dünya standartlarında yüksek kaliteli içerik, uzman görüşleri ve sunumlar daha etkin stratejiler belirlemeniz için size ilham kaynağı olacak.

        Alanında dünyanın önde gelen düşünce liderleri ve trend analistleri büyük veri teknolojileri ile entegre edilmiş inovatif iş modelleri üzerine değerlendirmelerini ve gelecek tahminlerini sunarken, geçmişteki kurumsal ve bireysel başarı hikayelerini nasıl gerçekleştirildiklerini anlatacaklar. Global trendler ve iş modellerinin Türkiye ve farklı sektör şartlarına göre değerlendirileceği zirvede aynı zamanda yenilikçi ve yüksek teknoloji odaklı start-up ekosisteminin paydaşları bir araya gelerek Ar-Ge, yeni teknolojiler, ileri analitik, yapay zeka ve IoT alanlarında bilgi paylaşımında bulunacaklar.

        smartcon2016 Istanbul, ikinci yılında 1000+ katılımcısıyla Big Data Connected World, Nesnelerin İnterneti ve Start-up ekosistemini derinlemesine işleyecek.

        smartcon | Big Data, Connected World

        Gelişmiş analitik yöntemlerin, büyük verinin yarattığı etkilerin iş uygulamaları ile birlikte ele alınacağı konferansta, dünyanın önde gelen konu uzmanlarının yer alacağı ortak oturumların yanında, paralel oturumlarla konular derinlemesine ele alınacak.

        smartcon | IoT Day

        Industrial Internet Consortium işbirliği ile gerçekleştirilen günde, akıllı evler, şehirler, fabrikalar gibi konular derinlemesine incelenerek dünyadan en iyi iş uygulamaları ile birlikte bölgesel durum değerlendirmeleri gerçekleştirilecek.

        smartcon | Start-up Day

        Analitik, büyük veri ve IoT ekosisteminin büyümesi için kilit noktada bulunan girişimcilik alanı, smartcon kapsamında 1 tam gün olarak ele alınacaktır. Konu uzmanları ile gerçekleştirilecek global ve yerel değerlendirmelerin yanında, bu alanlarda öne çıkan girişimci firmaların sunumları ile kendilerini tanıtmaları ve fikirlerini geniş kitlelere ulaştırmalarını sağlanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ