Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji İstanbul Instagram ile daha fazla görünecek - Teknoloji Haberleri

        Addresistanbul'da düzenlenen törene; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy ile çok sayıda davetli katıldı. Farklı temalarda 3 aylık 4 dönemden oluşan yarışmada yaklaşık 270 bin fotoğraf paylaşıldı.

        Yarışmanın jüri üyeliğini ise Prof. Dr. Sabit Kalfagil, Yrd. Doç. Dr. Engin Çağlak, Ersin Alok, Bayram İscan, Şevket Dedelioğlu, Op. Dr. Süreyya Şeneldir ve Mustafa Seven yaptı.

        Törende konuşan Kadir Topbaş İstanbul'un, bu tür etkinlikle sosyal medyada tanıtılmasında geç bile kalındığını söyledi. İstanbul'un 8 bin 500 yılık geçmişiyle dünya renklerinin kaynaştığı bir mekan olduğunu del getiren Topbaş, "İstanbul aslında öyle bir cevher ki farkında olamadık gerçekten. İstanbul'u çok iyi bilen biri olarak İstanbul'un bu güzellikleri dünyanın başka yerleri ile mukayese etmek mümkün değil." dedi.

        İTO Başkanı İbrahim Çağlar ise, İstanbul'un farklı renklerin kültür ve medeniyetlerin harmanlandığı bir mekan olduğunu belirtti.

        1. dönem yarışmasında Emre Bircan, İstanbul'da bir gün temalı 2.dönem yarışmasını Mert Bayrakçı, İstanbul'un suretleri temalı 3. dönem yarışmasını Alaattin Kanlıoğlu ve İstanbul'un renkleri temalı 4. dönem fotoğraf yarışmasını ise Jankat Çapar kazandı. Tören sonunda önlü fotoğrafçı Ara Güler'in tanıtım amacıyla Oneİstanbul'e hediye ettiği siyah beyaz tarihi fotoğrafı davetlilere gösterildi. Tören toplu selfie çekimiyle son buldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ