Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Arçelik'ten Türkiye'nin ilk OLED televizyonu - Teknoloji Haberleri

        Arçelik A.Ş., Türkiye’nin ilk OLED televizyonunu üretti. Arçelik OLED TV’deki Organik LED ve 4K Picture Perfection Teknolojisi ile izleme deneyimini kullanıcılara sunuyor. Arçelik OLED TV, 65’’ büyük ekrana, 6,5 mm inceliğe ve metalik tasarıma sahip.

        TÜRKİYE'NİN İLK OLED TV'Sİ

        Eylül ayında lansmanı yapılacak Arçelik OLED TV ile ilgili açıklamalarda bulunan Arçelik A.Ş.’nin Türkiye’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Can Dinçer “ Arçelik markalı yeni ürünümüz, Türkiye’de üretilen ilk OLED TV olma özelliğine sahip. 4K ve yeni nesil akıllı TV’lerin yaygınlaşması ile pazardaki talep, üst segment ürünlere doğru kayıyor. Biz de bu talebe en güçlü yanıtı, teknolojide en son nokta olan Arçelik OLED TV ile tüketicilerin karşısına çıkarak veriyoruz. Tüketicilerimiz, yakın zamanda bu ürünümüzü mağazalarımızda bulabilecekler” dedi.

        LED TV’lerden farklı olarak OLED teknolojisi ile milyonlarca organik LED’in her biri birer ışık kaynağı olarak çalışıyor.

        4K Picture Perfection Teknolojisi ile geliştirilmiş Ultra HD çözünürlüğe sahip Arçelik OLED TV, HDR, Wide Color Gamut, Micro Dimming özelliklerini de içinde barındırıyor.

        Arçelik OLED TV, 3D Sound teknolojisine de sahip. Üç yönlü hoparlör tasarımı sayesinde evlerde sinema salonu deneyimi yaşatıyor. Arçelik OLED TV yakın zamanda Arçelik mağazalarında tüketicilerin beğenisine sunulacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ