Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Periscope yükleme hatası nasıl düzeltilir? - Teknoloji Haberleri

        Twitter'ın sahip olduğu canlı yayın yapma uygulaması Periscope'da iOS cihazlarda yükleme hatası meydana geliyor. Yükleme hatası, kullanıcıların Periscope'a giriş yapmasını engelliyor ve uygulamayı silip tekrar yükleseniz bile düzelmiyor. Peki Periscope yükleme hatası nasıl düzeltilir?

        PERISCOPE YÜKLEME HATASI NASIL DÜZELTİLİR?

        Periscope yükleme hatasını düzeltmek için iOS cihazınızda Ayarlar kısmına girin. Daha sonra ekranı aşağıya kaydırarak Twitter sekmesine dokunun. Açılan ekranda karşınıza Twitter kullanıcı adınız çıkacak. Kullanıcı adınıza tıklayın ve "Hesabı Sil" butonuna dokunarak cihazınızdan Twitter hesabınızı kaldırın.

        Daha sonra cihazınızda yüklü olan Periscope uygulamasından Twitter'a giriş yaptığınızda Periscope yükleme hatası giderilmiş olacak ve uygulamayı sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebileceksiniz.

        PERISCOPE NEDİR?

        Periscope, Twitter'ın yaratmış olduğu, internet üzerinde canlı yayın yapılmasını sağlayan sosyal bir platform olarak duyurulan uygulamadır. Uygulama Twitter hesabı ile giriş yapılarak kullanılmakta ve dünya üzerindeki herhangi bir bölgede yapılan yayınlar anlık olarak takip edilebilmekte. Yayınları izlerken aynı zamanda canlı yayına yorumlar veya "kalp" olarak karşınıza çıkan beğendim tarzı ikon bırakabiliyorsunuz.

        Attığınız yorumlar canlı yayını yapan kişi tarafından okunuyor ve canlı yayın esnasında yayını yapan kişiyle anlık olarak da sohbet etmiş oluyorsunuz. Aynı zamanda canlı yayın kaydı tutan Periscope, yaptığınız yayınlar bittikten sonra tekrar izlenmesine imkan sunuyor.

        Periscope uygulamasını Android ve iOS platformlardan ücretsiz olarak cihazınıza indirebilir ve dilediğiniz yerden canlı yayın yapabilirsiniz.

        PERISCOPE NASIL İNDİRİLİR?

        Periscope uygulamasını cihazınızın işletim sisteminin ait olduğu uygulama mağazasından ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Android cihazlar için Google Play Store'da, iOS cihazlar için de App Store'da Periscope uygulaması ücretsiz olarak yayınlanmakta.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ