Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Pokemon GO oyununa devasa bir güncelleme geliyor! - Teknoloji Haberleri

        Çıktığı ilk günlerde birden milyonlarca oyuncuya sahip olan Pokemon GO oyunu, son dönemlerde rağbet kaybetti ve oyuncuların gözdesi olmaktan çıktı. Oyunu bırakan oyuncular ise oyundaki hile kullanımlarına müdahale edilmemesi, oyunun yetersiz kalması ve haritanın geliştirilmemesi sorunlarından yakındı. Şimdi ise piyasaya tekrar dönüş yapmak isteyen Pokemon GO, kendini tepeden tırnağa yenileyerek inanılmaz özellikler ve mekaniklere sahip olacak.

        MUHTEŞEM ÖZELLİKLER VE YENİ MEKANİKLER GELİYOR

        Pokemon GO, kaybettiği oyuncu kitlesini tekrardan kazanmak için atağa geçti. Oyunun yapımcısı Niantic Games, Pokemon GO için devasa bir güncelleme yayınlayacak ve bu güncelleme ile oyun içeriği baştan sona değiştirilecek.

        Güncellemenin en dikkat çeken detayı ise Gym'lerdeki yapay zekaya karşı savaş moduna yeni bir boyut getirilecek ve oyuncuya karşı oyuncu olarak savaşılabilecek.

        Aynı zamanda Pokemon GO oyundan kaldırılacak ve onun yerine bebek Pokemon'lar gelecek. Bebek Pokemonlar ise Pichu (Pikachu), Cleffa (Clefairy), Magby (Magmar) gibi isimlere sahip olacak.

        İlk nesil Pokemonlar'dan sıkılan oyuncular için de 2 jenerasyonlu Pokemonlar yolda. 100 yeni cep canavarı ile de Pokedex'leriniz oldukça genişlemiş olacak.

        Niantic Games, Aralık ayında bu güncellemeyi yayınlayarak, tatil döneminde elde ettiği milyonlarca oyuncu kitlesini yeniden kazanmanın peşinde. Oyuna dönmeyi düşünen kullanıcılar da yayınlanacak olan bu güncellemeyi bekliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ