Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Apple AirPod bombasını da patlattı! - Teknoloji Haberleri
        1

        Apple, yaptığı açıklama ile satışını iki ay erteledikleri kablosuz AirPod kulaklarını satışa sunduğunu duyurdu. Ayrıca AirPod'ların Apple Mağazaları ve yetkili satıcıların önümüzdeki haftadan itibaren teslimatlara başlayacağını belirtti.

        2

        Apple, Eylül ayında yeni iPhone telefonlarını satışa sunduğunda kulaklığın 159 dolara satılacağını açıklamıştı. Şirket daha önce yaptığı açıklamda cihazı piyasaya sürmeden önce hazır hale getirilmesi için zaman ihtiyaç olduğunu ifade etmişti.

        3

        AirPods, yüksek kaliteli ses ve uzun pil ömrüyle zahmetsiz bir kablosuz dinleme deneyimi sağlıyor. Kablosuz kulaklık daha önce mümkün olmayan bir kablosuz ses deneyimiyle müzik dinleme, telefonla görüşme, TV programları ve film izleme, oyun oynama ve Siri kullanma biçimimizi yeniden icat etmek için gelişmiş teknolojilerden yararlanıyor.

        4

        Yeni ultra düşük güç tüketimli Apple W1 çipi, AirPods’un tümüyle kablosuz bir tasarımda yüksek kaliteli ses ve benzersiz bir pil ömrü sunmasını sağlayarak çığır açıcı bir deneyime olanak veriyor.

        5

        FİYAT VE BULUNABİLİRLİK

        Yeni Apple tasarımı kablosuz AirPods, şarj kutusuyla birlikte Apple.com/tr adresinden 779,00 TL fiyatla satın alınacak.

        6

        Gelecek hafta teslimatı başlayacak olan ürün Apple Store’lar, Apple Yetkili Satıcıları ve belirli iletişim operatörlerinde satışa sunulacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ