Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun PlayStation oyunları PC'ye geliyor - Teknoloji Haberleri

        Sony, geçtiğimiz Ağustos ayında PlayStation Now oyun hizmetini, aylık 20$ karşılığında PC platformuna da taşımıştı. Böylelikle The Last of Us, Uncharted, Ico gibi popüler PlayStation 3 oyunlarının bilgisayarda oynanabilmesi mümkün olmuştu.

        Sony, son yaptığı açıklamada PC kullanıcılarını bir iyi haber daha verdi. PlayStation Now üzerinden son teknoloji PS4 oyunlarına da erişim getireceğini belirtti.

        • Sony

        Önümüzdeki birkaç hafta boyunca PS Now üzerinde PlayStation 4 oyunlarının test edileceğini belirten yetkililer, aktif abonelerin davetiye için mail hesaplarını düzenli olarak kontrol etmeleri telkininde bulundu.

        REKLAM

        Sony'nin bu hamlesi elbette Microsoft'un Xbox oyun platformu için oluşturduğu ve her ortamda kullanmaya olanak sağlayan "Xbox Play Anywhere" programı kadar geniş bir destek içermiyor. Zira aylık 20$ üyelik kimilerince pahalı olarak nitelendiriliyor.

        Öte yandan Bloodborne, Until Dawngibi çok popüler oyunlar için bilgisayar düşkünlerine fırsat verilmesi de kimileri için sevinç kaynağı.

        Hangi oyunların platforma dahil edileceği ya da üyelik ücretinin artıp artmayacağı hakkında resmi olarak bir duyuru yapılmadı. Şirketin bu konuya testler bittikte sonra açıklık getirmesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ