Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması’nda biletler BiP’ten, destek seyirciden - Teknoloji Haberleri

        fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması’nın başlamasına sayılı günler kala 20. yıla özel sürprizler açıklanmaya başladı. 20. yılında, fizy sponsorluğunda gerçekleştirilen yarışma için 81 ildeki yaklaşık 8000 liseye yapılan “Yarışmaya katıl” çağrısı yapıldı. Türkiye’deki tüm liselere açık olan yarışmaya başvurular bu çağrıdan itibaren her geçen gün artarak devam ediyor. Binlerce liseli gencin büyük final için her şeylerini ortaya koyacağı elemelerde en büyük destekçileri de salondaki seyirciler olacak. Eleme turları ve finalde grupları yerinde desteklemek isteyenlerin tek yapması gereken BiP uygulamasını indirip daha sonra uygulamanın “keşfet” bölümünden fizy LMY kanalını takibe alıp adlarını ve soyadlarını yazıp göndermek.

        REKLAM

        BiP uygulaması ile ücretsiz bilete sahip olacak seyircilerin ilk durağı 24-25 Mart tarihlerinde İstanbul’da Bostancı Gösteri Merkeziolacak. Elemeler 31 Mart’ta Ankara’da MEB Şura Salonu ve 7 Nisan’da İzmir’de İzmir Arena’da devam edecek. fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması’nın dev finali ise, 22 Nisan’da İstanbul’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

        Seyircilerin, eleme turlarında ve finalde okullarını temsil eden öğrencileri izlemek ve BiP’ten hediye bilet kazanmak için yapmaları gerekenler ise eğer yoksa öncelikle telefonlarına BiP’i indirmek. Daha sonra uygulamanın “keşfet” bölümünden fizy LMY kanalını takibe alıp adlarını ve soyadlarını yazıp göndermek. Bu adımları izledikten sonra başvuru yapan herkes, cep telefonuna gelen bilet kodu ile salondaki yerini alabiliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ