Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Sony, Xbox One X'e oyunlarla yanıt verdi - Teknoloji Haberleri

        Öncelikle Uncharted: Lost Legacy ile karşılaştık. Daha çok Uncharted'a benziyor. Birkaç ay sonra çıkacak oyunun bir videosunu daha görmüş olduk. 22 Ağustos'ta piyasada olacak.

        Horizon: Zero Dawn da bir genişleme paketi alacak. Paket, The Frozen Wilds adını taşıyacak. Bu yılın sonunda indirilebilecek.

        Sony Bend tarafından yapılan Days Gone'ı daha uzun gördük. Post apokaliptik (kıyamet sonrasında geçen) oyun, zombi kitlelerini rakiplere yöneltmek üzerine kurulu.

        REKLAM

        Monster Hunter serisi, 2018'in başında PS4 ve Xbox One'a gelecek. Oyunun adı ise Monster Hunter World olacak. PC içinse daha ileri bir tarih deniyor, fakat ne zaman olduğu bilinmiyor.

        Shadow of The Colossus, baştan yapılıyor. Bluepoint'in öncülüğündeki yapım, modern grafiklerle donanacak ve PS4'te oynanabilecek.

        Call of Duty: World War II Multiplayer, daha çok Nazilerle dolu Battlefield 1'i anımsatsa da, çok kişi bu oyunu bekliyor. Oyun 3 Kasım'da piyasada olacak.

        Sony, Sanal gerçeklik sevenler için PlayStation VR oyunlarını da gösterdi. Bunlar içinde Skyrim, Bravo Team, Star Child, The Impatient, Monster of The Deep ve Moss bulunuyor.

        Yeni God of War videosunda, etrafı Kratos'un omuzlarından izliyoruz. Böylece bir şeylere saldırdığında yakından görüyoruz.

        Kratos hala oyunlardaki en üzgün baba olmayı sürdürüyor ve genç oğluyla bir yolculuğa çıkıyor. Oyun 2018'in başında çıkacak.

        REKLAM

        Detroit adlı oyunda ise bir androidi canlandırıyoruz. Şirket kontrolündeki bir megaşehirde geçen oyunda, bir başkaldırıyı yönetiyoruz. Hikaye, oynanışa göre şekilleniyor.

        Insomniac'ın Spider Man'i Rocksteady'nin Arkham oyunlarından ilham almışa benziyor. Oyunun demosunda, Örümcek Adam Kingpin'in elemanlarıyla bir inşaatın tepesinde karşılaşıyor. Buradaki dövüş izlemeye değer. Oyun da etkileyici duruyor ama çoğunluğu sinematik görüntü izleyerek geçecekse, sıkıcı olabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ