Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Dijitalleşmede yenilikçi yaklaşım - Teknoloji Haberleri

        Özellikle dijitali bilmeyen ya da yeterince faydalanamayan şirketlerin ihtiyaca özel fikir ve çözümlere ihtiyacı oluyor. Bu noktada devreye giren ThoughtWorks, şirketlere “inovatif dijitalleşme”nin kapısını açıyor.

        Toplam 15 ülkede 42 ofisi bulunan ThoughtWorks'ün Türkiye Yöneticisi Güvenç Güngör, dijitalleşme çözümlerini “Özel, farklı ve inovatif iş fikirleri geliştirerek şirketlerin çağı yakalamalarını sağlamayı hedefliyoruz” diyerek anlatıyor. Güngör, “Farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlere özel çözüm ve fikirlerle karlılık oranlarını arttırmalarını ve daha rekabetçi bir yapıya sahip olmalarını sağlıyoruz” dedi.

        REKLAM

        Perakende ve finans sektörlerine özel çözümleriyle birçok ödüle layık görülen Amerika merkezli ThoughtWorks’ün 4 bin 300 çalışanı var. Şirket, iş inovasyonu, teknik çözüm gelişimi ve dijital strateji hizmeti sunarak, şirketlerin sürdürülebilir ticari başarı, kaliteli yazılım ürünleri ile değişime adapte olan organizasyonlara dönüşmelerini sağlıyor.

        ÖZEL EKİPLER ŞART

        Dijitalleşme sürecini planlayacak, yönetecek ve uygulamaları gerçekleştirecek bir ekibe ihtiyaç var. Bu ekibin, sadece dijitalleşmeye odaklanması işin başarısı için gerekli. Elbette tecrübeli bir ekibin olması da önem taşıyor.

        ThoughtWorks ’ün kurumlara belirli bir ürün ya da çözüm sunmak yerine onlarla birlikte ihtiyaçlarını belirlediğini ve ihtiyaçlarına özel çözümler üretmek için şirketin içinde çalışacak ekipler oluşturduğunu da kaydeden Güngör, “ThoughtWorks dünyada sadece bir yazılım şirketi olarak değil, müşteri ihtiyaçlarını ortaya koyup en uygun çözümleri bulma konusunda danışman olarak konumlanıyor Geliştirdiğimiz çevik yazılım uygulamaları ile müşterilerimizin yazılım kalitelerini yükseltiyoruz. ThoughtWorks ‘ün en önemli farkı, müşterileri ile uzun süreli iş birliği kurması ve projeyi tamamlamanın ötesinde müşteri ekiplerini de çözüm sürecinin içine dahil ederek eğitmesi. ThoughtWorks için başarılı bir proje, “müşterisinin kendisine ihtiyacı kalmadığı” noktada tamamlanmış oluyor” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ