Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun İndirimlerle birlikte Steam’deki satışlar patladı. İşte en çok satan oyunlar - Teknoloji Haberleri

        Bilgisayar oyuncularının en çok kullandığı oyun mağazalarından biri olan Steam dün akşam saatlerinde yaz indirimlerine başladı. Saat 20:00’de başlayan yaz indirimlerinin üzerinden kısa bir süre geçmeden dev oyun mağazası aşırı istek nedeniyle müşterilerine cevap veremedi.

        Yoğunluktan dolayı çöken Steam indirimlerin ilk gününde 4-5 saat kadar hizmet veremedi. Ancak gece saatlerinde kendine gelen sistemin daha sonra topluluk sayfaları benzer şekilde isteklere cevap veremeyerek çöktü.

        Bugün sorunsuz şekilde çalışan Steam’in çok satan oyunlar listesi açıklanan dinamik indirimlerle değişkenlik gösterebiliyor. Akşam saatlerinde Steam’de indirime giren ve çok satılan ilk 10 oyun şöyle sıralanıyor.

        REKLAM

        Grand Theft Auto V

        Son yılların oyun dünyasında olan-olmayan herkesin bir şekilde duyduğu GTA V Steam’de en çok indirilen listenin ilk sırasında yer alıyor. 179 TL olan fiyatı ise yaz indirimleri kapsamında 89,50TL’ye düştü.

        Counter-Strike: Global Offensive

        Popüler birinci tekil şahıs oyununda silah çekmenin bedeli düştü. Ünlü oyunun yaz indirimiyle fiyatı 24 TL’den 16,08TL’ye düştü.

        Grand Theft Auto V & Great White Shark Cash Card

        Sevilen oyun ile oyun içi kullanıma yönelik 1 milyon 250 bin dolarlık bu paket de Steam’in yaz indiriminden nasibini aldı. 204,99TL’den 87,77TL’ye düşen paket şimdilik yüzde 24 indirimde…

        Euro Truck Simulator 2

        Her yıl indirim için beklenen oyunlardan bir diğeri ise klavye başındaki kamyoncuların vazgeçemediği simülasyon oyunu Euro Truck Simulator 2. Yaz indirimiyle tam yüzde 75 indirime giren oyunun fiyatı 39TL’den 9,75TL’ye düştü.

        REKLAM

        Rocket League

        Arabaların yeşil sahaya indiği roket destekli eğlence dolu oyun Rocket League de Steam’in yaz indirimlerinden nasibini aldı. Yüzde 40 gibi yüksek bir oranda indirim alan oyunun fiyatı 31TL’den 18,60TL’ye düştü.

        Left 4 Dead 2

        Ölümcül bir aksiyon oyunu olan Left 4 Dead 2 de büyük indirime giren oyunlar listesinde yer aldı. Oyun yüzden 90 indirim alarak 31TL’den 3 TL’ye düştü.

        Middle-earth: Shadow of Mordor – Game of the Year Edition

        Orta dünyayı ekranlarınıza getiren Yüzüklerin Efendisi uyarlaması yapımın yılın oyunu versiyonu da indirimli çok satılanlar listesinde yer alıyor. Yüzde 80 indirim alan oyunun 59TL’lik fiyatı 11,80TL’ye düştü.

        The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition

        Aksiyonun durmak bilmediği oyunlardan bir diğeri olan Witcher da indirime giren oyunlar arasında yer aldı. Fiyatı yaz indiriminde yarı yarıya düşen oyun 74,99TL yerine 37,49TL’ye satılıyor.

        REKLAM

        H1Z1: King of the Kill

        Şiddet içerikli aksiyon oyunlarından bir diğeri olan H1Z1 de yüzde 50 indirime girenler arasında yer aldı. Oyunun 31TL’lik fiyatı 15,50TL’ye düştü.

        Football Manager 2017

        Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesine sahip olan FM serisinin son oyunu da büyük indirim alan yapımlardan… Yüzde 66’lık indirimle 100TL yerine 34TL’ye satılıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ