Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Samsung Galaxy S8 mini ne zaman çıkacak? Fiyatı ve teknik özellikleri... - Teknoloji Haberleri
        1

        Şirket S8 ve S8+ adlı amiral gemisi modellerinden 5,8 inç ve 6,2 inçlik ekranlar kullanıyor. Her iki model de çerçevesiz tasarım ile ekran-gövde oranını büyütürken, tutuşu da kolaylaştırıyor.

        2

        S8 mini ise biraz daha düşük özelliklere sahip olmasına karşın, daha rahat taşınabilen ve tek elle kullanılabilen bir cihaz olacak.

        3

        IT Home'a göre cihazda 5,3 inçlik bir ekran olacak. Fakat, cihaz bu çerçevesiz tasarım sebebiyle 4,7 inçlik standart çerçeveli modellerle aynı büyüklükte olacak.

        4

        Üründe 12 MP kamera ve iris tarama teknolojisinin yer alması bekleniyor. Bu özelliklerle tüketicilerin büyük bölümünün kameradan yana talebini karşılayabilecek olan şirketin işlemci tercihinde performans farkı belirginleşiyor.

        5

        Samsung Galaxy S8 mini'de Qualcomm Snapdragon 821 işlemci, 4 GB bellek, 32 GB depolama alanı olacak.

        6

        Samsung Galaxy S8'de Qualcomm Snapdragon 835 işlemci ve 64 GB depolama alanı bulunuyor.

        7

        Şu hâliyle cihaz Google'ın Pizxel modeliyle eş görünüyor. Üstelik depolama alanı da microSD bellek kartı yuvası kullanılarak genişletilebiliyor.

        8

        Ürünün fiyatı ve ne zaman piyasaya çıkacağı henüz belli değil, ancak şu anki amiral gemisi S8'den düşük fiyatlı olacağı kesin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ