Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Gamescom'da neler tanıtıldı? Tüm yeni oyunlar, konsollar ve haberler - Teknoloji Haberleri
        1

        Bugün (22 Ağustos) başlayan Gamescom Fuarı, Avrupa'nın en büyük oyun fuarı olma özelliğini taşıyor.

        2

        Fuar alanı 23 Ağustos'ta halka açılacak. Ancak 22 Ağustos, basın günü; dolayısıyla birçok şirketin tanıtacağı ürünler görücüye çıktı bile.

        3

        Ayın 26'sına kadar sürecek olan fuarda Microsoft ve Sony yeni birer konsol tanıtacak.

        4

        Bu şirketlerin yanında, Ubisoft, EA, Bethesda, Nintendo gibi şirketler de birçok oyunu görücüye çıkaracak.

        5

        Aşağıda fuardaki önemli tüm tanıtımları, fotoğrafları, videoları ve çıkış tarihlerini bulabilirsiniz.

        6

        Xbox One X Project Scorpio Edition

        Microsoft'un bir buçu saatlik canlı duyurusu ile birçok yeniliğin müjdesi verildi. Bunların başında Xbox One X önsiparişlerinin başlaması geliyor. Konsolun Türkiye fiyatı 2.899 TL olacak. Bunun yanı sıra, aralarında Wolfenstein'ın da bulunduğu 100'den fazla Xbox One X için geliştirilmiş oyunlar çıkacak.

        16

        PlayStation 4'le oyunlarda telefonları oyun kumandasına dönüştürecek olan bu özellik, oyun kolu olmayan durumlarda dahi oyunlardan arkadaşlarınızla keyif alabilmenizi sağlayacak.

        PlayLink'in videosunu izlemek için buraya tıklayın.

        17

        Sony, PS4 Pro konsolu için GT Sport Limited Edition'ı da fuarda tanıtacak. 1 TB diske sahip bu Slim model konsol, adı üzerinde daha ince bir yapıda olacak.

        18

        Konsol, Avrupa, İngiltere ve Avustralya'da 18 Ekim'de satışa çıkacak. Sınırlı sayıda üretilen model, oyunun Day 1 sürümüyle gelecek ve 250 bin dolarlık oyun içi kredi sunacak. Ayrıca canlı etiket paketleri, krom yarış kaskı ve 60 adet PS4 avatar'ı da hediye edilecek.

        31

        E3'te büyük bir sunum yapan Ubisoft, birçok oyunu görücüye çıkaracak. Bunların başında Far Cry 5 geliyor.

        32

        Şirketin standında 300'den fazla oyun oynanabilecek sistem kurulacak ve fuarı ziyaret edenler burada kendi hesaplarıyla oynadıklarında özel oyun içi hediyeler kazanabilecekler.

        33

        Ubisoft'un görücüye çıkaracağı diğer oyunların başında For Honor, Assassin's Creed: Origins, Mario + Rabbids: Kingdom Battle, Just Dance 2017, The Crew 2 ve South Park: The Fractured But Whole geliyor.