Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Avea LG G3 kampanya tekliflerinden yararlananlara, 1 yıl boyunca vergiler de dahil olacak şekilde, aylık tarife ücretlerinin 50 TL’ye kadar olan kısmı hediye ediyor - Teknoloji Haberleri

        Numarasını Avea’ya taşıyarak LG G3 kampanya tekliflerinden yararlananlara, 1 yıl boyunca vergiler de dahil olacak şekilde, aylık tarife ücretlerinin 50 TL’ye kadar olan kısmı hediye ediliyor.

        Avea, kampanya kapsamında 8 Temmuz 2014 tarihinden itibaren; numarasını Avea’ya taşıyarak, numara taşımayı takip eden 30 gün içerisindeLG G3 kampanyasının taahhütlü tekliflerinden yararlananlara, 1 yıl boyunca vergiler de dahil olacak şekilde, aylık tarife ücretlerinin 50 TL’ye kadar olan kısmını hediye ediyor. LG G3’e özel olarak kampanya düzenleyen Avea’nın mevcut müşterileri de, cihaza, tarifeye ek 35 TL’den başlayan teklif seçenekleriyle sahip olabilecekler.

        Avea Mobil Bağlantı Direktörü Baran Yurdagül, akıllı telefon sahibi olmak isteyen herkesi düşünerek, uygun ve avantajlı teklifleri oluşturduklarına dikkat çekerek şunları söyledi:

        “Akıllı telefon alanında gerek dünya liderlerinin en yeni ve gözde modelleri gerekse de kendi markalı cihazlarımızla, müşterilerimizi çok geniş bir ürün yelpazesiyle karşılıyoruz. Sunduğumuz bolluk ve çeşitlilik dolu; cazip teklif ve kampanyalarımızla ulaştığımız %42’lik akıllı telefon penetrasyon oranımız, bizi akıllı telefon alanında 11 çeyrektir* liderliğe taşıyor.

        Hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen akıllı telefonlar arasında 5 inç ve üzeri geniş ekranlı akıllı telefonlar; artık dünya çapında tüm akıllı telefon cihazlarının yüzde 22’sini oluşturuyor. Kullanıcıların, ihtiyaç duydukları her şeyi, tek bir cihazda toplayan geniş ekranlı akıllı telefonlara yönelimiyle birlikte; geniş ekranlı akıllı telefonlar çarpıcı yükseliş ivmesini sürdürüyor. Biz de Avea olarak, LG’nin yeni amiral gemisi LG G3’ü, teknoloji meraklılarına sunuyor,aylık tarife ücretlerinin vergiler dahil 50 TL’ye kadar olan kısmını 1 yıl boyunca hediye ediyoruz."

        Dünyanın 5.5 inç büyüklüğünde Quad HD ekranlı ilk akıllı telefonu olma unvanının yanı sıra, hafif metalik tasarım, titremeyi azaltan 13 MP kamera, yazı yazmayı kolaylaştıran akıllı klavye gibi özellikleriyle piyasadaki en dikkat çekici akıllı telefonlar arasında yer bulan LG G3, 3 farklı renge sahip iki ayrı modeliyle 1.999TL (16 GB) ile 2.199TL’ye (32 GB) Avea İletişim Merkezleri’ndeki yerini aldı.

        *Sektör ve rakiplerin 2014 yılı 1. çeyrek dönemi finansal sonuçlarını kapsamaktadır

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ