Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Turizm Rixos Premium Göcek Suites & Villas’tan yetişkinlere özel tatil - Turizm Haberleri

        Göcek’te 2014 yılında kapılarını açan Rixos Premium Göcek Suites & Villas, yepyeni “One Life” konseptiyle Mayıs 2017 tarihinden itibaren yetişkinlere hitap edecek. Günlük yaşamın gürültüsü ve iş hayatının stresinden uzakta, huzurlu bir tatil geçirmek isteyen yetişkinler, ruhlarını Rixos Premium Göcek Suites & Villas’ta canlandırma fırsatı bulacak.

        16 yaş ve üzeri misafirlerini ultra her şey dahil konsepti ile ağırlamaya hazırlanan Rixos Premium Göcek Suites & Villas, sadece yetişkinler için olan konsepti kapsamında dinlenmek ve birlikte vakit geçirmek isteyen çiftler ve arkadaş grupları için alternatif bir tatil imkanı sunacak.

        Bu özel konsepti ile otel, çocuksuz seyahat eden yetişkinlerin, sakinliğin ve sessizliğin tadını çıkarabilmelerini amaçlıyor. Özel partiler, canlı müzik performansları, zamanlarını alternatif aktiviteler ile geçirmek isteyen misafirlerimiz için hobi atölyeleriile konuklarına keyifli ve huzurlu anlar yaşatacak. Gurme yeme içme deneyimleri ve kendine has spesiyalleri ile adından söz ettirmeyi başarmış restoranlarında yeni lezzetler ile misafirlerini tanıştıracak.

        Rixos Premium Göcek Suites & Villas Genel Müdürü Burç Özarutan, 2017 yılı itibarı ile geçilecek yetişkinlere özel “One Life” konseptiyle ilgili olarak, “2014 yılı itibari ile Göcek’te başlayan yolculuğumuza 2017 baharı ile birlikte “Yetişkin Oteli” olarak devam etme kararı aldık. Çıkış noktamız Göçek’in tatil ve dinlence anlamında vadetmiş olduğu dinginlik ve doğa ile bütünleşme konseptine paralel, “Life Style” bir tatil anlayışı ortaya çıkarmaktır. Misafirlerimize, daha rafine ve kişisel zevklerine hitap edeceğimiz, güzel anılar ile buradan ayrılacakları bir tatil yaşatacağız.” dedi.

        Harika bir yelken ve marin hayatı deneyimini vadeden otel, konuklarına büyüleyici doğasıyla bambaşka bir deneyim yaşatıyor. Otel en renkli ve romantik düğünlere ev sahipliği yapan, çok popüler bir düğün mekanı.

        Çocukları ile birlikte tatil yapmak isteyen aileler ise, otelden ayrı bir şekilde konumlandırılan villalarda rüya gibi bir tatil olanağı bulacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ