Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ’da ilkokul öğrencileri, parklardaki çöpleri toplayarak örnek bir davranış sergiledi.

        Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Koç İlköğretim Okulu idaresi tarafından çocuklara temizliğin önemini aktarmak için etkinlik düzenledi. Etkinlikte kapsamında okula gelen temizlik araçları, öğrencilere tanıtıldı. Ardından öğrenciler otobüsle alınarak Azerbaycan Parkı'na götürüldü. Temizlik işlerinde görevli personel ile öğrenciler yelek giyip, eldiven takarak, parkta bulunan çöpleri toplayarak örnek bir davranış gösterdi.

        Farkındalık oluşturacak bir etkinlik yaptıklarını belirten Okul Müdürü Ferit Polat, “Bu etkinlikte Elazığ Belediyesinin günlük temizliğini yapan elemanları ve araçları öğrencilerimize tanıtıldı. Buradaki amacımız çocuklara temizlik ve çevre bilincini aşılamak bununla beraber atıkları toplama ve tasarruf bilincini yerleştirmektir” dedi.

        Doğayı sevdikleri için çevrenin korunması gerektiğini belirten öğrenciler," Şu anda çok mutluyuz. Bütün sınıf çöp toplamaya çıktık. Çok güzel bir duygu. Çöplerinizi yerlere atmayın hep çöpe atın. Her çöp için bir baba eğiliyor buda bizim milletimize yakışmıyor. O yüzden çöpleri çöpe atmalıyız. Sizden dileğim budur”diyerek düşüncelerini aktardı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler