Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika: Emre Karayel: Baba oldum ben!
        1

        Oyuncu Emre Karayel, 2020'de 8 yıldır birlikte olduğu iç mimar Gizem Demirci ile dünyaevine girmişti. Dün doğum için hastaneye giden çift, oğullarına kavuştu.

        2

        BEBEKLERİ DÜNYAYA GELDİ

        Sezaryen doğumla dünyaya gelen bebeğin, 3.5 kilo ağırlığında ve 50 cm boyunda olduğu bilgisine ulaşıldı. Çiftin, oğluna "Can" adını verdiği öğrenildi.

        3

        İŞTE CAN BEBEK!

        İlk kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan Karayel, eşi ve oğluyla hastane odasında çekilen fotoğraflarını da yayınladı. Ünlü oyuncu, bu karelere, "Oğlumuz Can, sağ salim sağlıkla dünyaya geldi. Çok mutluyuz. Baba oldum ben!" notunu düştü. Can'a Fenerbahçe forması giydirdiği görülen Karayel'in gönderisi kısa sürede 30 binden fazla beğeni aldı. Kullanıcılar, oyuncunun paylaşımına nazar boncuğu emojileri yağdırdı.

        4

        "ÇOK YAKINDA!"

        Emre Karayel, dün de doğum öncesi eşiyle hastane odasında çekilen fotoğlarını sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Karayel'in, "Coming soon... (Çok yakında)" notunu düştüğü gönderi 7 binden fazla beğeni almıştı.

        5

        "UZUN YILLAR BEKLEDİK"

        Öte yandan çift, yaklaşık iki yıl önce aile üyeleri ve dostlarının katıldığı sade bir törenle nikah masasına oturmuştu.

        Karayel, düğün sonrası duygularını, "Hepiniz biliyorsunuz, uzun yıllar bekledik. Sekiz yıl oldu ama evliliğe giden birlikte bir ömüre başladık. Ne diyeceğimi bilmiyorum, gerçekten çok heyecanlıyım. Korona sebebiyeti ile aile içerisinde yapıyoruz. Sonra inşallah hep birlikte kutlayacağız." sözleriyle ifade etmişti.

        6

        "EŞİMİN CANI DONDURMA ÇEKTİ"

        Ardından anne-baba olmanın heyecanını yaşadıklarını dile getiren ikili, Bebek'te objektiflere yansımıştı.

        Karayel, "Her şey yolunda. Biraz hava almaya çıktık. Doğuma çok az kaldı. Eşimin canı dondurma çekti. Dondurma yedik." demişti.

        7

        KARNI BURNUNDA POZ

        Geri sayıma başlayan Demirci de geçtiğimiz ay ilk kez sosyal medya hesabından karnı burnunda pozlarını yayınlamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ