Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam En güzel Babalar Günü hediyeleri! Her bütçeye uygun kullanışlı Babalar Günü hediye seçenekleri!
        1

        Pek çok ülkede olduğu gibi ülkemizde de kutlanılan Babalar Günü'ne çok kısa bir süre kaldı. Her yıl, haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanan Babalar Günü bu sene 17 Haziran Pazar gününe denk geliyor. Peki Babalar Günü ne zaman ortaya çıktı?

        2

        Babalar Günü ilk defa Sonora Smart Dodd isimli bir kadının ortaya attığı bir fikir. Çünkü o dönem, yani 1900'lü yılların başında Anneler Günü kutlanıyordu ve babalar için özel bir gün yoktu. Bu nedenle Sonora, Babalar Günü'nü, Amerikan İç Savaşı gazisi olan babasının doğum günü olan 5 Haziran'da kutlanmasını talep etmiş ancak çalışmalar bu tarihe yetişemeyince bu özel gün, haziran ayının üçüncü pazar günü ilk kez kutlanmış.

        3

        Bugün de milyonlarca kişinin kutladığı Babalar Günü ilk kez 19 Haziran 1910 yılında etkinliklerle anılmaya başlanmış. Bu tarihten itibaren de babalara minneti ifade etmek için hediyeler veriliyor ya da çeşitli sürprizler yapılıyor. Biz de bu düşünceden yola çıkarak babalar için pek çok hediye seçeneğini bir araya getirdik. İşte her bütçeye uygun Babalar Günü hediye önerileri...

        4

        GİYİM - AYAKKABI - AKSESUAR

        Abdullah Kiğılı Exclusive Cut koleksiyonundaki parçalar yüzde 40 indirimle, 3 adet ve üzeri ürünlerde ise artı yüzde 20 indirim fırsatıyla sunuluyor.

        Abdullah Kiğılı ceket - 499 TL

        5

        Karaca beyaz gömlek - 115 TL

        6

        Tudors "SEN DE BİR BABALIK YAP" kampanyası ile tüm Türkiye mağazalarından yapılacak alışverişin bir gününü babasına hediye alamayan çocuklara ayırıyor.

        Tudors slim fit erkek gömlek - 35 TL

        7

        Banana Republic Aiden Slim desenli şort - 99,90 TL

        8

        Marks & Spencer t-shirt - 199,95 TL

        9

        Brooks Brothers ütü istemeyen gömlekler, 21 Mayıs - 17 Haziran tarihleri arasında bir mobil alışveriş uygulaması ile yapılan ödemelerde 595 TL yerine 195 TL'den satılıyor.

        19

        Atasun Optik, 8-17 Haziran tarihleri arasında güneş gözlüklerinde yüzde 50’ye varan indirimlere ek, tek seferde yapılacak her 300TL ve üzeri güneş gözlüğü alışverişlerinde anında 50TL indirim sunuyor.

        Rayban güneş gözlüğü 413 TL

        20

        Altınbaş yüzük 3.100 TL

        21

        ETKİNLİK - PROGRAM

        Wish More Hotel Istanbul, Babalar Günü'nde babaları hayatın temposundan uzaklaştıracak. 17 Haziran'da kutlanacak bu önemli günde, ruhu ve bedeni rahatlatan standart masaj terapileri 100 TL'den, premium masaj terapilerini ise yüzde 30 indirim ile sunulacak.

        22

        Sheraton İstanbul Ataköy Hotel'in, babasıyla birlikte piknik yapmak isteyenlere özel hazırladığı piknik paketinde her damak tadına uygun alternatifler kişi başı 119 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

        23

        16-17 Haziran tarihlerinde Kilyos Doğada Yaşam Okulu'nda düzenlenecek AKUT Doğada Yaşam Baba Çocuk Kampı, şehir ortamında büyüyen çocukların babalarıyla birlikte zaman geçirirken doğayı da tanımalarını amaçlıyor. Çadır konaklamalı kampta, çocuklar babalarıyla doğa güzelliğinde birlikte vakit geçiriyor, çoğu ilk defa çadırda kalıyor. Doğada yön bulmayı, ateş yakmayı ve hayatta kalmayı öğrenen katılımcılar, doğa kamplarıyla ilgili eşsiz bir tecrübe kazanıyorlar.

        24

        Lacivert'in Babalar Günü'ne keyif katacak zengin brunch menüsü, misafirlere özel bir gün yaşatacak. 10.00-14:00 saatleri arasında servis edilen brunch keyfini yaşamak isteyen misafirler mekâna Rumelihisarı'ndan hareket eden Lacivert'in teknesi ile ücretsiz olarak 4 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabilirler. Babalar Günü brunch'ı kişi başı 135 TL...

        25

        Uniq İstanbul Tamirane, 17 Haziran Pazar günü, 10.00 – 14.00 saatleri arasında "Babalara Özel" leziz, bol seçenekli açık büfe brunch hazırlıyor. Brunch ardından, 15.00'da birbirinden güzel caz standartlarından oluşan repertuarıyla Sibel Demir Quintet, harika sesiyle, nefis bir caz konseri vermeye geliyor!

        10.00 - 14.00 / Brunch: 55 TL

        15.00 - Morning Jazz Sessions / Sibel Demir Quintet: Ücretsiz.

        26

        Conrad İstanbul Bosphorus, 17 Haziran Pazar günü 10:00-14:00 saatleri arasında brunch keyfi yaşatıyor. Conrad'ın serpme kahvaltısı 90 TL'ye sunuluyor.

        27

        Hilton İstanbul Bosphorus, Ramazan Bayramı'nın son gününe denk gelen Babalar Günü'nde lezzet düşkünü babaları unutmadı. Bu yıl 17 Haziran'da kutlanacak Babalar Günü'ne lezzetli bir başlangıç yapmak isteyenler, Hilton İstanbul Bosphorus'un muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde gerçekleşecek brunch'ta ziyafet şöleni yaşayacak. Alkolsüz sıcak ve soğuk içeceklerin dahil olduğu brunchın kişi başı fiyatı 125 TL.

        28

        TEKNOLOJİ VE KİŞİSEL BAKIM

        Babalar Günü'nde futbolsever babanıza dev ekranda maç keyfi hediye etmeye ne dersiniz? Acer H6502BD projektör satış fiyatı KDV dahil 3.499 TL

        29

        Samsung Gear S3 SM-R760 akıllı saat - 1.500 TL

        30

        Braun 9'u 1 arada çoklu bakım kiti - 269 TL

        34

        Yüzde yüz doğal ve yüzde yüz teknolojik ürünleriyle dikkat çeken Thalia Natural Beauty'nin erkeklere özel hazırladığı Lime & Cool Serisi, tam babanıza göre. Lime & Cool Serisi, Babalar Günü'ne özel yüzde 25 indirimle sunuluyor.

        35

        PARFÜM VE KOLONYA

        AVON Alpha EDT (75 ml), sprey deodorant (150 ml) ve saç ve vücut şampuanı (200 ml) paketi kampanya fiyatı - 59 TL

        36

        Chanel Bleu De Chanel EDP 100ML parfüm - 504 TL