Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Erhan Çelik TRT'den istifa etti! Erhan Çelik kimdir?

        Eski eşi Gülben Ergen’in otomobiline gerçekleştirilen bıçaklı saldırıya adı karıştırılan Erhan Çelik, ana haber bültenini sunduğu TRT’den istifa etti.

        Çelik, eski eşi Ergen’in yaşadığı son olaylara kendisinin de adı karıştırılarak TRT’nin hedef haline getirildiği gerekçesiyle görevi bırakmaya karar verdiğini açıkladı.

        Çelik, istifa ettikten hemen sonra bir açıklama yaparak “Artık konuşma engelim yok. İlgili kişilerle yargı önünde hesaplaşırken bugüne kadar çıkanların dışında tüm görüntü, belge ve delilleri yargı ile paylaşacağım. Gayrı ahlaki bu durumun taraflarıyla artık yargı önünde hesaplaşacağız” dedi.

        REKLAM

        ERHAN ÇELİK KİMDİR?

        Erhan Çelik, 2 Eylül 1977 tarihinde Ankara'nın Polatlı ilçesinde dünyaya geldi. Eğitimini Polatlı'da bitirdikten sonra üniversitede de İşletme bölümünden mezun oldu. 1990'lı yılların başında kurualn Polatlı televiyonunda haber sunmaya başlayan Çelik, 1996 yılında TGRT Ankara Haber Bürosu'nda polis-adliye gece muhabiri olarak göreve başladı.

        Ardından SHOW TV'de Reha Muhtar'ın ekibinde Ankara Haber Bürosu'nda çalıştı. 2002 yılında Kanal 7'de "Bu Kadar Olur" adlı bir reality show yaptı. Daha sonrasında Ahmet Hakan'ın yerine ana haber sunmaya başladı ve 7 yıl boyunca görevini sürdürdü.

        12 Nisan 2013 tarihinde Habertürk TV'de çalışmaya başlayan Çelik, 1 Ocak 2014 tarihinde Habertürk Tv Genel Yayın Yönetmenliği görevine atandı. Bu göreviyle birlikte Show Haber'in Genel Sorumluluğunu yapan Çelik, 8 Temmuz 2014 tarihinde Show Haber'in Genel Sorumluluk görevini sona erdirdi.

        Temmuz ayında bir kere daha Habertürk Tv Genel Yayın Yönetmenliği'ne başlayan Çelik, 5 Ocak 2015 tarihinde görevinden istifa ettiğini duyurdu. 27 Temmuz 2016 tarihinden itibaren TRT 1'de ana haberi sunan Erhan Çelik, 6 Ekim 2017 tarihinde görevinden istifa etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ