Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Yeni Malatyaspor Erol Bulut: Başakşehir maçı benim açımdan heyecanlı olacak - Futbol Haberleri

        Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, takım olarak her geçen gün daha iyi duruma geldiklerini söyledi.

        Bulut, takımın Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, son iki haftada elde ettikleri galibiyetlerin önemli olduğunu ifade etti.

        Oynadıkları futbolu daha da iyiye götürmeye çalıştıklarını anlatan Bulut, galibiyetlerle yüzlerinin güldüğünü ancak eksikliklerini gözardı edemeyeceklerini kaydetti.

        Bulut, eksiklerini bildiklerini bunun üzerinde çalışacaklarını belirterek, "Bireysel ve takım olarak az hata yapmak istiyoruz. Bunları her gün antrenmanda çalışıyoruz. Her rakibimize karşı farklı hazırlanıyoruz. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

        REKLAM

        Gençlerbirliği maçında oyunun istedikleri doğrultuda gittiğini anlatan Bulut, "Topu bize bıraktılar, hızlı çıkmaya çalıştılar, biz de o çıkışlara izin vermedik. Elimize geçen fırsatların birini iyi değerlendirdik ve karşılaşmadan 3 puanla ayrıldık. Maç daha farklı da olabilirdi. Rakibimize çok fazla gol pozisyonu vermediğimizi düşünüyorum. Yaptığımız küçük hatalar var. Bunları her geçen gün asgariye düşürmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

        Bulut, bu hafta sahalarında Medipol Başakşehir ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Hem futbolcu hem de oyun kalitesi olan bir ekip. Bu maça daha iyi hazırlanmamız gerekiyor. Hem Avrupa'da oynayan hem de Türkiye'de iyi işler yapan bir Başakşehir var. O nedenle bu karşılaşmaya çok iyi konsantre olmamız lazım." ifadelerini kullandı.

        Erol Bulut, eski çalışma arkadaşı Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile bu hafta karşı karşıya geleceğinin hatırlatılması üzerine, şöyle konuştu:

        "Abdullah hocayla 3 yıl birlikte çalıştık. Başakşehir takımı her yıl üzerine koyarak bu seviyeye geldi. Sonuçta orada benim de vizyonum olduğuna göre takımların oyun anlayışı birbirine biraz benziyor ancak iki takım arasında farklılıklar olacak. Çünkü Başakşehir 3 yıllık ve vizyonunun üzerine her yıl koyarak giden bir ekip. Evkur Yeni Malatyaspor'da ilk yılım. Dolayısıyla burada bazı şeyleri daha da geliştirmemiz lazım. Bu hafta Medipol Başakşehir maçı benim açımdan heyecanlı olacak. Karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanacağız. Rakibe kolay pozisyon vermemeye çalışacağız ve yakaladığımız pozisyonları daha iyi değerlendirerek iyi bir sonuç almak istiyoruz."

        REKLAM

        MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI HAZIRLIKLARI

        Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 11. haftasında Medipol Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

        İdman öncesinde teknik direktör Erol Bulut, futbolcularla kısa süreli toplantı yaptı.

        Antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından topla çalıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ