Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Doğu Anadolu Bölgesi'nin gece saatlerine kadar gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bildirildi.

        Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, havanın parçalı ve çok bulutlu geçmesi beklenen bölge genelinde, gece saatlerine kadar gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.

        Yağışların özellikle Erzurum, Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinde, öğle saatlerinden itibaren yoğun olacağı öngörülüyor.

        Sıcaklığın mevsim normallerinde seyretmesi beklenen bölgede rüzgar, kuzey yönünden hafif, zaman zaman orta, yağış anında ise kuvvetlice esecek.

        Gece en düşük hava sıcaklığı Iğdır'da 15, Tunceli'de 14, Erzincan'da 11, Ardahan ve Kars'ta 9, Erzurum ve Ağrı'da ise 8 derece ölçüldü.

        Günün beklenen en yüksek sıcaklığı ise Tunceli'de 27, Iğdır ve Erzincan'da 26, Ağrı'da 20, Erzurum'da 19, Kars'ta 18 ve Ardahan'da 17 derece olacak.

        Yağışların yoğun olması beklenen kentlerde su baskını, yıldırım ve yağış anında oluşabilecek kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler