Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Müsabakalarından Avrupa Şampiyonu olan Erzurum’lu Bedensel Engelli Milli Sporcu Gökhan Seven’i tebrik ederek, altınla ödüllendirdi.

        Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Lütfü Turan, Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu ve Engelliler Meclis Başkanı Burhanettin Yeşilyurt, Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Müsabakalarından Avrupa Şampiyonu olan Erzurum’lu Milli Sporcu Gökhan Seven’i ziyaret ederek Şampiyonun sevincini paylaştılar. Erzurum’lu Sporcuları yetiştirmek amacıyla Şampiyon Sporcu Gökhan Seven’in yeni açmış olduğu iş yeri olan Seven Gym Fitness Center’de gerçekleşen ziyarette, Erzurum Kent Konseyi yetkilileri, Milli Sporcunun iş yerini gezerek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Yapılan ziyarette Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Başarılı Milli Sporcu Gökhan Seven’i altın ödülü ile ödüllendirdi.

        Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer konuşmasında, “Erzurum’un öz evladı olan, Milli Sporcumuz Gökhan Seven daha önce 5 kez Dünya Şampiyonu, 6 kez Avrupa Şampiyonu ve 2 kez de Asya Şampiyonu olmuştur. Gökhan kardeşimiz Bulgaristan’daki son müsabakalarda yeniden Avrupa Şampiyonu olarak, Avrupa’da ki şampiyonluk sayısını 7’ye çıkaran bileği bükülmez dahi bir sporcumuzdur. Başarıları ile bizi gururlandıran, her müsabakadan sonra derece ile dönen Gökhan Seven’i yakinen tanımamız, kardeşimizin Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisinin de üyesi olması bizlerin sevincini ikiye katlamıştır. Konuşmasında devam eden Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Ülkemizi Uluslararası Şampiyonalarda temsil eden sporcumuzla gurur duyuyoruz, göstermiş olduğu bu üstün başarı diğer gençlerimiz içinde örnek teşkil etmektedir. Dileğimiz Milli Sporcumuz Gökhan Seven’in bu sene düzenlenecek Dünya Şampiyonasında yeniden derece alması ve 2020 yılından düzenlenecek Olimpiyatlar da Ülkemizi en iyi şekilde temsil edip bayrağımızı göndere çekip milletimizi yeniden sevindirmesidir. Şampiyon Sporcumuzun bunları da başaracağına inanıyorum. Erzurum Kent Konseyi olarak her zaman Milli Sporcumuzun yanındayız, gerekli desteği vereceğiz” dedi.

        Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu “Dünya Milletleri içerisinde ay yıldızlı bayrağımızı göklere yükselten değerli sporcumuz Gökhan Seven’i canı gönülden kutluyorum. Engelliler Meclis Üyemiz ve Milli Sporcumuz Gökhan Seven Türkiye’nin ve Erzurumlu Hemşehrilerimizin Dünya’daki gurur kaynağı ve Cihanda eşine az rastlanılan zekasıyla deha, bilek gücüyle ise kudretli, muazzam bir sporcudur. Gökhan kardeşimizin tescillenmiş Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları inşallah Olimpiyatlara da yansıyacak. Şampiyonumuzun başarılarından dolayı çok mutluyuz. Gökhan kardeşimizin yaptıkları ve yapacakları Ülkemizdeki sporun gelişmesi adına çok önemli. Spor barış içinde yarıştır. Bu kabullenmişlikle birlikte Milli Sporcumuz Gökhan Seven’in olağanüstü başarıları Ülkemize ve Şehrimize getirmiş olması bizleri çok sevindirmiştir” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler