Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Eses evinde kral! - Basketbol Haberleri

        Tahincioğlu Basketbol Süper Lig’in 24. haftasındaEskişehirBasket, evinde Demir İnşaat Büyükçekmece’yi 76 - 72'lik skorla mağlup ederek 9 maç aranın ardından ikinci galibiyetini aldı.

        Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayaEskişehirBasket; Buğrahan, Baron, Caner, Duncan, Ayres; konuk ekip Demir İnşaat Büyükçekmece ise, Wright, Kairys, Walker, Stojanovski ve Robinson ilk 5’i ile başladı.

        Karşılaşmaya Kairys’ın bulduğu sayılarla başlayan Büyükçekmece’ye Ayres’in sayılarıyla karşılık verenEskişehirBasket, bulduğu isabetli dış atışlarla atışlarla hücumda etkili oldu ve ilk periyotu 21-18 önde tamamladı. İkinci çeyreğe hızlı başlayanEskişehirBasket, Buğrahan, Doğan Şenli ve Baron’un bulduğu üç sayılık isabetlerle farkı 10 sayıya kadar çıkartsa da, Büyükçekmece Walker’ın önderliğinde bulduğu isabetli atışlarla farkı eritti.EskişehirBasket, ribauntlarda rakibine karşı üstünlüğü ele alsa da iki takım da soyunma odasına 41-41’lik eşitlikte gitti.

        Üçüncü çeyreğe iki takımda kontrollü başlarken, Wright’ın bulduğu dış isabetlerle öne geçen Büyükçekmece,EskişehirBasket karşısında son 10 dakikaya 55-58 üstünlükle girdi. Karşılaşmanın son periyotuna Buğrahan ve Wright’ın karşılıklı basketleriyle başlanırken, Karşılaşmanın son periyotuna Buğrahan ve Wright’ın karşılıklı basketleriyle başlanırken,EskişehirBasket Baron'ın bulduğu dış isabetleri ve savunmada gösterdiği dirençle sahadan 76 - 72'lik skorla galibiyetle ayrıldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ