Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Eski Galatasaraylı Blerim Dzemaili'ye taraftarlardan yumruklu saldırı! - Futbol Haberleri

        2014 yılında Napoli'den Galatasaray'a transfer olan, sonrasında Genoa'ya kiralık olarak gönderilmesinin ardından Bologna'ya bonservisiyle satılan İsviçreli futbolcu Blerim Dzemaili, taraftarın saldırısına uğradı.

        İtalya basınının görgü tanıklarının ifadelerine dayandırdığı haberlere göre antrenmanın ardından arabasıyla kulüp tesislerinden ayrılan Dzemaili, arabasının camını açıp taraftarlara imza dağıttı. Bir grup Bologna taraftarı ise arabanın camı açıkken Blerim Dzemaili'nin kafasına yumruk attı.

        POLİS DAHİL OLDU

        İsviçreli futbolcunun hemen olay yerinden uzaklaştığı ve Bologna kulübünün de polisi aradığı belirtildi. Ancakgüvenlik görevlilerininkulüp tesislerine geldiğinde saldırganların kaçtığıkaydedildi.

        9 MAÇTA FORMA GİYDİ

        Bu sezon Serie A'da 9 maçta forma giyen İsviçreli futbolcu, 1 gol atarken 1 de asist yaptı. Dzemaili, Mayıs 2017'de ABD MLS ekiplerinden Montreal Impact'a kiralanmış, Aralık 2017'de ise Bologna'ya geri dönmüştü.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ