Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Yönetim ve Denetim Kurulu Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret etti.

        Gemlik limanına ve yeni yapılan Karasu limanına demiryolu bağlantısının yapılması ile ilgili taleplerini ileten Başkan Küpeli, ayrıca Eskişehir OSB’de kurulu olan Meslek Edindirme ve Geliştirme Merkezi'nin (MEGEM) faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Merkezdeki eğitimlerin tamamen ücretsiz verildiğini, sanayicinin ihtiyacına yönelik olarak aranan personel ihtiyacı tespit edilerek eğitimler açıldığının da altını çizdi. Ayrıca Küpeli, tüm kurumlar ile iyi diyaloglar geliştirmeye, amacın Eskişehir olduğunu her platformda altını çizerek sanayiyi daha iyi yerlere taşıma hedefinde olduklarını söyledi.

        Vali Özdemir Çakacak ise kenti daha ileriye taşıyacak projelerin önümüzdeki dönemlerde daha da değer kazanacağını, bu anlamda eğitim ve sanayinin öneminin bir kat daha arttığını belirterek, Türkiye’nin ve Eskişehir’in gelişiminde sanayinin lokomotif konumunda olması gerektiğini vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler