Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 9 kişi gözaltına alındı.

        Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Eskişehir'e uyuşturucu madde nakleden ve satan şahıslara yönelik çalışmalar yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda yapılan 4 ayrı çalışmada 6 şüpheli şahıs yakalanırken, şahısların üzerlerinde ve araçlarında arama yapıldı. Yapılan aramada; 64 gram plaka esrar, 0,70 gram metafetamin, 1 adet hassas terazi, 5,80 gram morfin ve 0,58 gram bonzai ele geçirildi. 3 şüpheli şahıs hakkında "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan, diğer 3 şüpheli şahsa ise "Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak" suçlarından işlem başlatıldı.

        Ayrıca, sokak satıcılarına yönelik devam eden 3 ayrı çalışmada 3 şüpheli şahıs yakalanırken, şahısların üzerlerinde arama yapıldı. Aramada, toplam 1,63 gram bonzai ele geçirildi. 1 şüpheli şahsa "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak", 2 şüpheli şahsa ise "Uyuşturucu Madde Kullanmak" suçundan yasal işlem yapıldı. Uyuşturucu madde ticaretinden işlem yapılan 1 şüpheli bugün adliyeye sevk edilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler