Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO)’nun düzenlediği ‘ASO Yaylı Çalgılar Dörtlüsü & Emre Ünlenen’ konseri, YDYO Fuaye Alanı’nda gerçekleştirildi.

        Konsere YDYO Müdürü Prof. Dr. Belgin Aydın, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Meral Melek Ünver ve çok sayıda öğrenci katıldı. YDYO öğrencilerinin ders içi ve ders dışındaki vakitlerini iyi değerlendirebilmeleri için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Prof. Dr. Belgin Aydın, ASO Yaylı Çalgılar Dörtlüsü & Emre Ünlenen Fuaye Konseri de gerçekleştirdiğimiz kültürel etkinliğimizden biri oldu. YDYO’da farklı dillerde hazırlık eğitimi veriyoruz ve bu kapsamda öğrencilerimize doğrudan yabancı dil öğrenme süreçlerine yardımcı olacak eğitsel etkinliklerin yanı sıra, tiyatro, konser, film gösterimleri gibi kültürel etkinlikler de düzenliyoruz. Amacımız, Yüksekokulumuzda öğrenim gören öğrencileri bizimle oldukları bir yıl boyunca gerek dil öğrenimi, gerekse sosyal ve kültürel açıdan oldukça donanımlı bir şekilde bölümlerindeki eğitimlerini almaya hazır hale getirmek. Öğrencilerimize sunulan tüm bu imkânlardan yararlanmaları ve sadece alanlarında alacakları eğitime değil, hayatta başarılı olmaya hazırlamak için elimizden gelen her tür desteği vermeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

        Fernando Sor ve Roland Dyens eserlerinin Türkiye’de ilk kez seslendirildiği ASO Yaylı Çalgılar Dörtlüsü & Emre Ünlenen konserinde “Fernando SorRoland Dyens Etudes; Etude no 1, Etude no 5, Etude 6, Etude no 13, Etude no 17, Etude no 19, Etude no 20 ve Roland Dyens Tango en Skai” eserleri dinleyicilerle buluştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler