Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir'de uluslararası öğrencilere maddi ve manevi katkıyı sağlayan Yunus Emre Uluslararası Öğrenci Derneğinin (YUDER) düzenlediği bayramlaşma programına 72 ülkeden 180 öğrenci katıldı.

        Yurt dışından Türkiye'ye üniversite okumak için 72 farklı ülkeden gelen 180 öğrenci bayramlaşma programında bir araya geldi. Özel bir kongre salonunda, YUDER Başkanı Nihat Demir’in açılış konuşması ile başlayan programa dernek yönetimi, dernek gönüllüleri ve çok sayıda davetli öğrenci katıldı.

        YUDER Başkanı Demir, yaptığı konuşmada dernek olarak uluslararası öğrencilerin her zaman yanında olduklarını belirterek, "Biz misafir öğrencilerimize hiçbir menfaat veya karşılık beklemeden bu desteği veriyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan tüm kardeşlerimizi kucaklıyoruz. Burada bir aile gibi olduk. Bugün de Ramazan Bayramı vesilesiyle yeniden bir araya gelme imkanı bulduk. Hepinize katılımınız için teşekkür ediyoruz, bayramınızı canı gönülden tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

        Duygulu anların yaşandığı bayramlaşma programında, söz alan uluslararası öğrenciler ise Türkiye'de YUDER’in destek ve katkıları ile kendilerini evlerinde hissettiklerini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

        Öte yandan, kongre salonunun yönetim kurulu ve iş adamlarının destekleri ile düzenlenen program, öğrencilerin birbirleriyle bayramlaşması ve yapılan kahvaltı ile sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler