Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramazan bayramının 2. gününden itibaren ziyaretçilerine kapılarını açan Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı galerileri 10 bin kişi ziyaret etti.

        Odunpazarı Belediyesi, bayram tatili için Odunpazarı’na gelenlere bölgedeki tarihi, sanatsal ve kültürel zenginliği keşfetme; Eskişehir’de kalanlara da önünden defalarca geçmelerine rağmen ziyaret etme fırsatı bulamadıkları galerileri gezme imkânı sundu. Eskişehir turizmine büyük katkı sağlayan Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Galerisi, Ahşap Eserler Galerisi, Tayfun Talipoğlu Daktilo Galerisi, Lületaşı Galerisi bayramda da hizmet verdi. Bayramın 2. gününden itibaren açık olan galerilere büyük ilgi vardı. Birbirinden özel galerileri bayram boyunca yaklaşık 10 bin kişi gezdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler