Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde Hastane Halkla İlişkiler Sorumlusu Esin Gökalp, Nöbetçi Müdür Mustafa Çelik ve Süpervizör Seda Sultan Uğurlu hastanede tedavi gören hastalar ve hasta yakınlarının Ramazan Bayramını kutladı.

        Bayramda hastanede şifa bekleyen hastaların moralini yükseltmek ve onlara yalnız olmadıklarını göstermek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette ayrıca, büyük gayret ve özveri ile sağlık hizmeti sunan hastane çalışanlarının bayramı da kutlandı. Hastanede tedavi gören çocuklara oyuncak dağıtımının da yapıldığı ziyaret, bayram çikolatası ikramı ile son buldu. Hastalar ve hasta yakınları bu anlamlı bayram ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler