Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Eskişehir Melahat Ünügür Ortaokulu öğretmen ve idarecilerinden oluşan 110 kişilik grubu İnönü'de ağırladı.

        Misafirlerini Pınarbaşı Havuzları'nda verdiği kahvaltıda ağırlayan Başkan Bozkurt, daha sonra misafirlerinin İnler Önü Mağaraları, İsmet Paşa'nın İnönü Savaşları'nı yönettiği Karargah Müzesi ve Türk Hava Kurumu İnönü Tesisleri'ni ziyaret etmelerini sağladı.

        Melahat Ünügür Ortaokulu Müdürü Ahmet Berberler, seminer sonrası Başkan Kadir Bozkurt'u makamında ziyaret ederek teşekkürlerini iletti ve özel olarak hazırlattığı Osmanlı arması işlenmiş bir tablo hediye etti. Gruptaki meslektaşları adına konuşan öğretmen Safiye Demir ise 30 yıllık öğretmenlik hayatında bu kadar güzel bir seminer görmediğini söyledi. Demir, "Misafirperverliğinizden dolayı bütün öğretmen arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Seminerimizin yanında İnönü'nün gerçekten önemli tarihi ve turistik yerlerini görmek bizi çok mutlu etti. Arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim" dedi.

        İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt da Melahat Ünügür Ortaokulu öğretmen ve idarecilerinin yıl sonu semineri için İnönü’yü seçmelerinden dolayı memnun olduklarını belirterek "İlçemizin tanıtımı için elimizden gelen ne varsa yapıyor, hiçbir fırsatı kaçırmamaya özen gösteriyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler