Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi ile Eskişehir Emekliler Derneği’ni ziyaret etti.

        Nabi Avcı ilk olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti. Avcı'yı, Dernek Başkanı Hacı Şahin’in yanı sıra şehit yakınları ve gaziler karşıladı. Nabi Avcı burada bir konuşma yaptı. Avcı, "Gazilerimiz ve şehit yakınları devletimize emanettir. Onları korumak, gözetmek, kollamak bizim görevimizdir" dedi.

        Dernek Başkanı Hacı Şahin ise şehit yakınları ve gaziler olarak Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konuşmaların ardından Nabi Avcı şehit yakınları ve gaziler ile sohbet edip fotoğraf çektirdi.

        Nabi Avcı’nın ikinci durağı Eskişehir Emekliler Derneği oldu. Dernek yönetimi tarafından karşılanan Avcı, emeklilerin aldığı bayram ikramiyelerinin hayırlı olması dileklerini iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler