Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediyesi’nin Şeker mahallesinde düzenlediği halk konserinde, vatandaşlar keyifli anlar yaşadı.

        Tepebaşı Belediyesi tarafından Mehmet Satıroğlu Parkı’nda gerçekleştirilen konserde vatandaşlar, Salim Özkara ile keyifli bir akşam yaşadı. Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği konserde Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Adayları Jale Nur Süllü, Nuray Akçasoy, Engin Çakmak ve Metin Tomsuk da vatandaşlar ile bir araya geldi. Burada katılımcılara hitap eden Başkan Ataç, "Geçmiş bayramınızı ve babalar gününüzü kutluyorum. Ramazan ayında hava şartları elverişsiz olduğu için sizler ile iftar yapamadık, bu konser programı ile telafi edelim istedik. Bir arada olduğumuzda o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam. Umuyorum 24 Haziran’dan sonra daha aydınlık günlerde buluşacağız" ifadelerini kullandı.

        Halk konseri, hep birlikte söylenen İzmir Marşı ile son buldu. Vatandaşlar, cep telefonlarının ışıklarını açarak İzmir Marşı’nı Başkan Ataç ile birlikte coşkuyla söyledi.

        Öte yandan konserinin ardından, parkın hemen yanında bulunan Tepebaşı Belediyesi Emin Bektöre Deneyimli Kafe’ye geçen Ataç, burada evlilik arifesinde kına gecelerini organize eden Türkan ve Özçelik ailelerinin de mutluluğuna ortak oldu. Nihan Türkan ve Serkan Özçelik çiftini tebrik eden Başkan Ataç, aile olma yolunda çifte bir ömür mutluluklar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler