Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİŞEHİR'de polisin düzenlediği FETÖ/PYD operasyonunda örgütün Hava Kuvvetleri yapılanması içinde üniversite mezunları sorumlusu olduğu öne sürülen Furkan Z. yakalanarak gözaltına alındı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ile İstihbarat Şubesi ekiplerinin yaklaşık 2 aylık çalışmasının ardından FETÖ/PDY'nin 'gaybubet evi' olduğu tespit edilen kent merkezindeki bir eve baskın düzenlendi. Operasyonda, terör örgütü üyesi almak suçundan hakkında yakalama kararı bulunan ve örgütün Hava Kuvvetleri yapılanması içinde üniversite mezunları sorumlusu olduğu öne sürülen Furkan Z.'yi gözaltına alındı. Polis ekipleri Furkan Z.'nin kaldığı evde yaptıkları aramada 1 adet cep telefonu, 16 bin lira ile 750 dolar ele geçirdi. Furkan Z. sorgulanmak üzere KOM Şubesi'ne götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler