Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 85. yeni bölüm fragmanı! "Madem gidiyorum..."

        Çocuk yaşlarda girdiği yeraltı dünyasında hızlı bir şekilde yükselen ve yeraltı dünyasının başına geçen Hızır Çakırbeyli'nin hikayesini konu edinen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyicilerin merakla beklediği Eşkıya 85. yeni bölüm fragmanında birçok gelişme yaşanıyor. İşte EşkıyaDünyaya Hükümdar Olmaz 85. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair ipuçları.

        "MÜRSEL ÖLMEYECEK, O ADAM YAKALANACAK!"

        Kadrosu ve konusuyla izleyicisinin beğenisini kazanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, geçtiğimiz hafta ekrana gelen 84. bölümüyle izleyicisinden tam not almış ve yeni bölüm fragmanı için meraklı bekleyiş başlamıştı. İzleyicilerin yeni bölüm fragmanı için bekleyişi an itibarıyla sona erdi.

        REKLAM

        Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yayınlanan 85. bölüm fragmanında;

        Kimsesiz Yaşar'ın "Gri dediğimiz adam bile bundan kara çıktı" dediği sahne ve hemen ardından Mürsel'in "O adam ben ölürsem, size konuşmaz." sözleri dikkat çekti. Öte yandan Hızır'ın"Mürsel ölmeyecek, o adam yakalanacak" demesinin ardından gelen sahnede de Ünal Kaplan "İlk işimiz Mürsel'i yok etmek" diyor.

        Fragmanın son sahnesinde Hızır'ın "Madem gidiyorum, Ünal ve Ekrem'i de götüreyim" demesi izleyicilerde büyük merak uyandırdı.

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 84. BÖLÜM

        Hızır'ın ele geçirdiği Mürsel'i gizli tanık olarak Nevzat'a teslim etmesi, başından beri planların içinde olan Kimsesiz Yaşar'ı sinirlendirir. Gizlice uygulanan bu planlardan bihaber olan İlyas, arkasından çevrilenlere karşılık vermek için geç kalmayacaktır.

        REKLAM

        Mürsel, bildiği isimleri söyleme karşılığında serbest bırakılmak için pazarlık yaparken Alparslan ona bir şans daha vermemeye kararlıdır. Ya o isimleri alacak ya da canını alacaktır. O isimlerden bir tanesi ise kimsenin tahmin edemeyeceği biri çıkacaktır...

        Ev ahalisi Hızır ve Meryem'i barıştırmanın yollarını aramaktadır. En vurucu hamle, oturup daha fazla bir şey yapmadan beklemek niyetinde olmayan Ömer'den gelir. Bu sayede eve kadar giren Candan beklemediği tepkilerle karşılaşacaktır.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ